Altyapı Sorunu

RachenaX

80+
Reaksiyon skoru
47
Evimizin bulunduğu mahallede elektrik direkleri için kazı yapıldı ve yapıldığı günden beri İnternet yok. Sadece bizim dairede değil oturduğumuz sitede İnternet yok. Türknet arıza kaydı yaptım ve Türk Telekom ekipleri geldi. Sorun elektrik için kabloları kazarken İnternet kablosunun kopması. Ama hiç bir şekilde çözüm yok 1 aydır bu durumdayız ne yapmam lazım?

taşınman lazım. O altyapıyı yenilemeleri 1 yılı alır

Superbox

Kendi evimde yaşamadığım için bunu yapamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superbox verdiği İnternete göre çok pahalı.
idarelik olarak sınırsız 4.5g hız 100gb kotalı versiyon olan 140TL'lik paketini seçebilirsin

Bu en son attıkları mail.

Ekler

• Screenshot_20200725_102457_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20200725_102457_com.google.android.gm.jpg
    591.1 KB · Hit: 53
Merhaba dostum,
Belirttiğin sorun gerçekten insanı çileden çıkartabilecek bir sorun. Benim tavsiyem altyapı firması ile değil, direk yöneticiler ile (Mahalle muhtarı vb.) iletişime geçmendir.

Merhaba dostum,
Belirttiğin sorun gerçekten insanı çileden çıkartabilecek bir sorun. Benim tavsiyem altyapı firması ile değil, direk yöneticiler ile (Mahalle muhtarı vb.) iletişime geçmendir.
Türk Telekom ekipleri müdürlüğümüze başvurun demiş ama herhangi bir başvuruda bulunan var mı bilemiyorum.

Türk Telekom ekipleri müdürlüğümüze başvurun demiş ama herhangi bir başvuruda bulunan var mı bilemiyorum.
Yerinde olsam direk harekete geçerim. Malûm, söz konusu ''TTNET'' firması olunca mükemmel derecede ilgisizlik söz konusu.

Kesinlikle bulunduğun ilçenin tüketici mahkemesine git.Onlar gerekeni yapar

açıkcası senin durumuna allah kimseyi düşürmesin kardeşim yapman gerekenler muhtarlık gibi yerlere başvurmak türktelekom altyapısı altyapı olsaydı zaten herkezde fiber olurdu türkiyede internet altyapısı devletin elinde olmalı ama bak gör ki ttnt bile altyapısı var o yüzden kolay gelsin allah bol sabır versin kardeşim

Geri