altyapım dan daha çok internet vereceklerini iddia ediyorlar ? ? ?

Ömer tuna

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
beyler ttnet kullanıyorum 5 download 0.6 uploud alıyorum maks 16/1 ama türknet 50/4 vereceğiz diyorlar bu nasıl oluyor ben yayın açmak istiyorum lan artık :D :D :D

Gecme turknete bence arkadasin biri konu acmis cok kotu diye
ben yapıyım kanka kurtarın beni şu ttnet den sizce süperonline nasıl beyler millenicom üzerinden ? ? ?

Millenicom daha iyi bence ama Netspeed e de bakabilirisn
kanka netspeed de bir şey çıkmadı ama millenicom 16/4 35/6 100/8 eğer 100/8 verirlerse geçerim vallahi altyapı var gözüküyor allahım sence geçiyim mi kanka kaç güne geçerim modem nasıl alırım onlar mı yolluyor beni mi arıyım onları ? ? ? :D :D :D

Dostum türknete kesinlikle geçme arkadaşın attığı konu benim konum teşekkür ederim bu arada @TECHNO
Dostum geçtikten sonra 2 gün boyunca internetim olmadı sürekli kullanıcı adı ve şifre atıp atıp durdular ama hep aynı kullanıcı adı ve şifreleri verdiler vs vs kopma sorunları ping sorunları her türlü sorunu yaşadım türknete geçme

Dostum türknete kesinlikle geçme arkadaşın attığı konu benim konum teşekkür ederim bu arada @TECHNO
Dostum geçtikten sonra 2 gün boyunca internetim olmadı sürekli kullanıcı adı ve şifre atıp atıp durdular ama hep aynı kullanıcı adı ve şifreleri verdiler vs vs kopma sorunları ping sorunları her türlü sorunu yaşadım türknete geçme
tamam başvuru attım bir konuşayım bakalım :D :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,409
Üyeler
193,024
Son üye
Buyak
Geri