Neler Yeni

Lanet ettim türk telekomdan. İnternet sağlayıcısı tavsiyesi!

donugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Uğur Canbek
Önce sorunun kaynağını bulmak gerekir. Benzer sorun yaşamıştım. Eğer binaya 50 mbps geliyorsa ki bunu Türktelekom ekiplerinden arıza kaydıyla gelip ölçmesini istemiştim o zaman belli oluyorki sorun binadan dairenize gelen hat ile kaynaklı oluyor. Servis sağlayıcınızı değiştirmek hız sorunuzu çözmeyecektir zaten yeni servis sağlayınızda da Türktelekom alt yapısını kullanacaktır.

Önce sorunun kaynağını bulmak gerekir. Benzer sorun yaşamıştım. Eğer binaya 50 mbps geliyorsa ki bunu Türktelekom ekiplerinden arıza kaydıyla gelip ölçmesini istemiştim o zaman belli oluyorki sorun binadan dairenize gelen hat ile kaynaklı oluyor. Servis sağlayıcınızı değiştirmek hız sorunuzu çözmeyecektir zaten yeni servis sağlayınızda da Türktelekom alt yapısını kullanacaktır.
Binanın içindeki dağıtım kısmında mı sorun var yoksa direk binaya gelende mi tam bilmiyorum. Türktelekomdan mesaj vs. Geliyor arızanızla ilgileniyoruz diye felan ama eve felan gelen giden yok veya apartmana gelen giden var mı bilmiyorum.
Evet biliyorum türktelekom alt yapısını kullanacaklarını. Zaten alt yapılı bir internet istemiyorum direk uydudan gelen internetlerden istiyorum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Volkan
banad aynısını yaptılar 100 dediler 75 di 75 destekli dediler olmadı 50 verdiler 50 destekli dediler şimdi 35 e indiler int hayla aynı 400ms im aylardır kafayı yiyicem en son bana güzel bir beste yazdırtacaklar
bende aynı allhtan türknet te hızım düşmüyor hiç yoktan ping oluyor ama en azından güncelleme falan hızlı bende 100 diye aldım tt giti hattına veremiyoz 70 50 ye düşürt çalışır dediler :D 70 olmadı 50 oldu komedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

banad aynısını yaptılar 100 dediler 75 di 75 destekli dediler olmadı 50 verdiler 50 destekli dediler şimdi 35 e indiler int hayla aynı 400ms im aylardır kafayı yiyicem en son bana güzel bir beste yazdırtacaklar
birde tt abonesi olsam 100 yerine 10 vereceklerdi sanırım

bende aynı allhtan türknet te hızım düşmüyor hiç yoktan ping oluyor ama en azından güncelleme falan hızlı bende 100 diye aldım tt giti hattına veremiyoz 70 50 ye düşürt çalışır dediler :D 70 olmadı 50 oldu komedi

birde tt abonesi olsam 100 yerine 10 vereceklerdi sanırım
Bulunduğum binada 3 senedir oturuyorum 50mbps alıyorum. Dün aradım sorun için işte tekrardan diyorlar ki zaten sizin orda alt yapı yok 16 mbps almanız normal. 🤣
Lan bu zamana kadar nasıl 50mbps alıyordum tabi bana 50 değil 41 felan geliyordu da. Şimdi nasıl oldu da alt yapı yok diyorsunuz. Biri gelip alt yapıyı mı söktü 😡🤦‍♂️🤣

Farex

80+ Silver
Kardeşim o uydudan internet meselesini bir geç çünkü şu an kullanılan internetten daha berbat o . Sana önerim şu binanın en az 10:15 yıllıksa bina kutusundan dairene yeni bir cat6 kablo çektirmen olur

Kardeşim o uydudan internet meselesini bir geç çünkü şu an kullanılan internetten daha berbat o . Sana önerim şu binanın en az 10:15 yıllıksa bina kutusundan dairene yeni bir cat6 kablo çektirmen olur
Sanırım 10 yıllık var bina. Türktelekom’cular gelince binanın üst katında kutu gibi duvara gömme bir şey var onunla uğraşıyorlar o mu oluyor aceba. Bu hep altımıza lanet dükkan açıldıktan sonra oldu benim 50mbps yi onlara mı verdiler ne, porttan

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Batuhan Divrik
Bulunduğum binada 3 senedir oturuyorum 50mbps alıyorum. Dün aradım sorun için işte tekrardan diyorlar ki zaten sizin orda alt yapı yok 16 mbps almanız normal. 🤣
Lan bu zamana kadar nasıl 50mbps alıyordum tabi bana 50 değil 41 felan geliyordu da. Şimdi nasıl oldu da alt yapı yok diyorsunuz. Biri gelip alt yapıyı mı söktü 😡🤦‍♂️🤣
Twitter üzerinden şikayet bırak sorunlarını anlat. Ekip gelecek inceleyecek yine eğer hala çözülmediyse yine twitterdan çözülmediğini söyle zaten arayacaklar seni çözüldü mü diye. Buradaki şikayetleri daha ciddiye alıyorlar.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Erdem çay
Modemi alacaksın aşağı kutuya direk bağlayacaksın eğer burda hat değerlerin ve hızın iyileşiyorsa yeni kablo çekeceksin kutudan eve. Buradan öncesinde problem varsa tt ilgilenmek zorunda diğer türlü sorumluluk size

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ali
Kutudan eve kablo çekebilirsin ve sakın ama sakın o airfiber denen lanet şeye superbox, magnet bulaşma valoda en az 40 ms goruyordum izmirde üstüne öyle lag dropları öyle bir rezalet hız alıyordum ki kafayı yedim sonra türk telekom fiber çekti mis gibi kullanıyorum.

Senin portunu ADSL bile yapmış olabilirler.
Büyük ihtimalle öyle yapmışlardır. Çünkü gelen hız hiçbir şekilde 16mbps yi geçmiyor. Yani telefon hattı üzerinden gelen internet hızını kullanıyorum

Kutudan eve kablo çekebilirsin ve sakın ama sakın o airfiber denen lanet şeye superbox, magnet bulaşma valoda en az 40 ms goruyordum izmirde üstüne öyle lag dropları öyle bir rezalet hız alıyordum ki kafayı yedim sonra türk telekom fiber çekti mis gibi kullanıyorum.
Fiber mi nerde görücem hocam fiberi ben. Şehrin göbeğinde bile hız sorgulatınca 84mbps çıkıyor

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Ali
Büyük ihtimalle öyle yapmışlardır. Çünkü gelen hız hiçbir şekilde 16mbps yi geçmiyor. Yani telefon hattı üzerinden gelen internet hızını kullanıyorum

Fiber mi nerde görücem hocam fiberi ben. Şehrin göbeğinde bile hız sorgulatınca 84mbps çıkıyor
Valla ben İzmir Menderesteyim her yer fiber burada. Türk Telekom çalısıyor burda köyde oturanlara bile getiriyor.

Top Bottom