Altyapısı olmayan bir yer için internet

Kahwe

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar, taşınacağım yeni adreste altyapı olmadığı için Türk Telekom'a başvurdum ancak kontrol etmeye gelenler oraya internet bağlanamayacağını söyledi, alternatif olarak önerebileceğiniz bir internet servis sağlayıcısı var mı ve bir uydu internetinden bahsettiler ama o internette ping sorunu ne kadar olur?

turkcell fiber box olur diye düşünüyorum
Merhabalar, taşınacağım yeni adreste altyapı olmadığı için Türk Telekom'a başvurdum ancak kontrol etmeye gelenler oraya internet bağlanamayacağını söyledi, alternatif olarak önerebileceğiniz bir internet servis sağlayıcısı var mı ve bir uydu internetinden bahsettiler ama o internette ping sorunu ne kadar olur?

Aynı sıkıntı bende de vardı ve Superbox almayı düşündüm. Fakat evin içinde de 4.5G çekmiyordu ve vazgeçtim. Superbox alınabilir ama dediğim gibi evinizde ne tür bir bağlantı olduğunu test ettirin öyle taktırtın.

Yaklaşık 3 ay kadar uydu İnternet'i kullandım. Oyun oynarken cinnet geçirme seviyelerine geliyordum bazen. Türkiye sunucusu olan oyunda 80-150 ms arası gecikme değerleri alıyordum. Evde biri de girince hadi kolay gelsin... (Bu söylediklerim sadece Lodosnet hakkındaki deneyimimdir.)

Evde Turkcell hatlı biri varsa (veya komşularda) modemi koyacağınız yere telefonu koyup test edin bir hızları.

Yerel intirnet servis sağlayıcılarına bakabilirisiniz ama onlarda genelde interneti kablosuz ulaştırıyorlar.
Ping, gecikme yaşama ihtimaliniz var.

Yaklaşık 3 ay kadar uydu İnternet'i kullandım. Oyun oynarken cinnet geçirme seviyelerine geliyordum bazen. Türkiye sunucusu olan oyunda 80-150 ms arası gecikme değerleri alıyordum. Evde biri de girince hadi kolay gelsin... (Bu söylediklerim sadece Lodosnet hakkındaki deneyimimdir.)
Sanırım oyun için uydu interneti problem ama sanırım aynı şey Turkcell superbox için de geçerli. Peki indirme hızları olarak hızda çok oynama oluyor muydu?

Sanırım oyun için uydu interneti problem ama sanırım aynı şey Turkcell superbox için de geçerli. Peki indirme hızları olarak hızda çok oynama oluyor muydu?
Verdikleri hizmete göre çok pahalı. Ara sıra ciddi hız kayıpları da yaşadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,651
Üyeler
187,223
Son üye
obisa
Geri