Öneri Altyapısız internet önerisi

Yasin

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar binamızda kutu olmadığı için normal internet alamıyoruz. Turkcell superboxu biliyorum fakat o da fiyatına göre hiç çekici değil. Başka ne tür yollar var biliyor musunuz neler tavsiye edersiniz?
Konum İstanbul Avcılar

Alt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.

İyi forumlar.

Alt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.

İyi forumlar.

İyi forumlar.
Turkell superbox alabilirsin ama biraz tuzlu söyliyim

Son düzenleme:
Dostlar binamızda kutu olmadığı için normal internet alamıyoruz. Turkcell superboxu biliyorum fakat o da fiyatına göre hiç çekici değil. Başka ne tür yollar var biliyor musunuz neler tavsiye edersiniz?
Konum İstanbul Avcılar
Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )

Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )
Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...

açıkça yazıyorum
Türkcell Süperbox pişmanlıktır
oyun oynuyorsan ping sorunu var aşırı derecede mobil veri kullanımına bağlı olarak hız değişimi var
gereksiz pahalı

Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...
O zaman sizi kâle almıyorlar. TT Ceo'suna veya Müdür yardımcısına msj atın twitter dan, anında geri dönüş yapıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,563
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri