Neler Yeni

Öneri Altyapısız internet önerisi

Yasin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Dostlar binamızda kutu olmadığı için normal internet alamıyoruz. Turkcell superboxu biliyorum fakat o da fiyatına göre hiç çekici değil. Başka ne tür yollar var biliyor musunuz neler tavsiye edersiniz?
Konum İstanbul Avcılar

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
Alt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.

İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Alt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.

İyi forumlar.

İyi forumlar.
Turkell superbox alabilirsin ama biraz tuzlu söyliyim

Son düzenleme:

BOZD46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İsmail Bozdağ
Uydu internetleri uygun ama çok sağlıklı olmayabilir

Serqius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serqius
Dostlar binamızda kutu olmadığı için normal internet alamıyoruz. Turkcell superboxu biliyorum fakat o da fiyatına göre hiç çekici değil. Başka ne tür yollar var biliyor musunuz neler tavsiye edersiniz?
Konum İstanbul Avcılar
Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )

Yasin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )
Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
açıkça yazıyorum
Türkcell Süperbox pişmanlıktır
oyun oynuyorsan ping sorunu var aşırı derecede mobil veri kullanımına bağlı olarak hız değişimi var
gereksiz pahalı

Serqius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serqius
Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...
O zaman sizi kâle almıyorlar. TT Ceo'suna veya Müdür yardımcısına msj atın twitter dan, anında geri dönüş yapıyorlar.

Top Bottom