Am 5 Anakart önerisi

Tamam hocam 9950X3D bile taksanız bu anakartlar size yeter. Oyun için zaten dolu dolu yeter, iş içinde yeter.
Arkadaşın attığı videoda da tepe modellerden sonra en iyi skoru bu model veriyor örneğin. Alın geçin içiniz rahat olsun.
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Buradan yazın hocam ben dahil herkes yardımcı olmaya çalışır bu şekilde.
Hocam hala adam akıllı anakart düşünemedim asus b650m k çok cazip geliyor ama vrm kötü diyolar ve giriş seviyesi olduğu için 7500f üstü işlemcilerde overclock yapan birisi olarak sıkıntı yaratmasından korkuyorum öte yandan bir sürü alınabilcek anakart var dolu dolu anakartlarda işimi görmeyecek 16x2 ram m2 ssd 1 tane ekran kartı olcak wifi ve bleutooht kullanmayacağım yani ne alacağımı hala çözemedim:/

Bu değerlere ısınıyor demek bence doğru değil. Cinebench R24 ile test edilmiş ve kullandığı işlemci 7950X 170w TDP'li bir işlemci.
Oyun oynayacak birisi için bu değerler söz konusu olmaz.
Dostum b650 gaming plusum var 7800x3d 80dereceleri görüyor 240mm sıvı soğutmam ile tabi 80 derece yüzde yüz kullanımda normalde 65-75 geziyor oyunlarda yani bu adama b650mk falan önermek doğru değil ilerisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hala adam akıllı anakart düşünemedim asus b650m k çok cazip geliyor ama vrm kötü diyolar ve giriş seviyesi olduğu için 7500f üstü işlemcilerde overclock yapan birisi olarak sıkıntı yaratmasından korkuyorum öte yandan bir sürü alınabilcek anakart var dolu dolu anakartlarda işimi görmeyecek 16x2 ram m2 ssd 1 tane ekran kartı olcak wifi ve bleutooht kullanmayacağım yani ne alacağımı hala çözemedim:/
Minimum 8k lık anakart öneririm gerisi çöp

Dostum b650 gaming plusum var 7800x3d 80dereceleri görüyor 240mm sıvı soğutmam ile tabi 80 derece yüzde yüz kullanımda normalde 65-75 geziyor oyunlarda yani bu adama b650mk falan önermek doğru değil ilerisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Minimum 8k lık anakart öneririm gerisi çöp
7800X3D oyun işlemcisi ve ortalama 60w ile çalışıyor. 6/8 fazlı bir anakart neden yetmesin? %100 kullanımda 80 derece gayet iyi bu arada.
65-75 arası da gayet makul.
Asus TUF 7500F üzerine de sıkıntı yapmaz hocam.

7800X3D oyun işlemcisi ve ortalama 60w ile çalışıyor. 6/8 fazlı bir anakart neden yetmesin? %100 kullanımda 80 derece gayet iyi bu arada.
65-75 arası da gayet makul.

Asus TUF 7500F üzerine de sıkıntı yapmaz hocam.
B650 eagle yada b650 gaming wifi6e nasıldır peki hocam? Fiyatları 6,8-7.2 arası

B650 eagle yada b650 gaming wifi6e nasıldır peki hocam? Fiyatları 6,8-7.2 arası
Gayet iyi hocam. O anakart size 9950X3D dahi taksanız tam yükte besleyecek kadar yeter.
Ama bakın videoda Asus TUF Gaming B650M-E VRM değerleri çok iyi görünüyor.
Arada fiyat farkı yok. mATX olması biraz can sıkıcı ama olsun, bu modeli de düşünebilirsiniz. VRM soğutması çok başarılı gördüğünüz gibi.
Ama oyun için düşünüyorsanız zaten o test senaryolarıyla hiçbir zaman karşılaşmayacak, anakartınız hiçbir zaman o kadar ısınmayacak.

Gayet iyi hocam. O anakart size 9950X3D dahi taksanız tam yükte besleyecek kadar yeter.
Arada fiyat farkı yok. mATX olması biraz can sıkıcı ama olsun, bu modeli de düşünebilirsiniz. VRM soğutması çok başarılı gördüğünüz gibi.
Ama oyun için düşünüyorsanız zaten o test senaryolarıyla hiçbir zaman karşılaşmayacak, anakartınız hiçbir zaman o kadar ısınmayacak.
Tamamdır önceliğim tuf modeli 1 2 hafta içinde alacağım umarım stok bitmez eğer biterse eagle ax yada eagle alacağım yalnız eagle ax ın lan hızı neden 1gbs artık 2,5gbs ve üstü olması gerekmez mi?

Tamamdır önceliğim tuf modeli 1 2 hafta içinde alacağım umarım stok bitmez eğer biterse eagle ax yada eagle alacağım yalnız eagle ax ın lan hızı neden 1gbs artık 2,5gbs ve üstü olması gerekmez mi?
Türkiye şartlarında 1gps portu gayet yeterli hocam.
1000 megabit üzerinde internet kullanıyorsanız o zaman 2.5gps bakalım isterseniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri