Aykut D.
80+ Gold
Şuan arkadan olanlara vakıf olmadığımdan önerebileceğim bir model yok maalesef. Msı Project zero iyi gibi .uyumlu hocam corsair 2500x var ilgimi çekiyorlar ondan sordum
Şuan arkadan olanlara vakıf olmadığımdan önerebileceğim bir model yok maalesef. Msı Project zero iyi gibi .uyumlu hocam corsair 2500x var ilgimi çekiyorlar ondan sordum
başka model varmı ki bulamadım msi aklımda asus tuf sizin attığınız aklşımda başka öneriniz varmıdırŞuan arkadan olanlara vakıf olmadığımdan önerebileceğim bir model yok maalesef. Msı Project zero iyi gibi .
Bütçen için en iyisi o .Model olarak farklı şunuda öneririm bütçeyi aşıyorbaşka model varmı ki bulamadım msi aklımda asus tuf sizin attığınız aklşımda başka öneriniz varmıdır
keşke atx olmasaydıBütçen için en iyisi o .Model olarak farklı şunuda öneririm bütçeyi aşıyor
ASRock B850 Steel Legend WiFi 8000Mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
90-MXBQS0-A0UAYZ - ASRock B850 Steel Legend WiFi 8000Mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakartpckolik.com.tr
bunun sıfırı da aklımda var yine hocamMSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart banayeni'de! Åimdi MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
0'na vermek yerıne outlet alın.Ben de aynı satıcıdan b650 gamıng plus aldım sorunsuz geldikeşke atx olmasaydı)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun sıfırı da aklımda var yine hocam
Peki hocam bunda pci e 5 yok falan diyorlar birde bütçeyi sonuna kadar harcamak istiyorum en tepe alabileceğim ne varsa onu almak istiyorumhttps://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html bu gayet yeterli sıfırı zaten 7600 ikinci ele boşuna bulaşmayın