- En İyi Cevap
- 36
- Reaksiyon skoru
- 11,991
B450M S2H al geç. Eğer bütçe arttırırsan Gaming X öneririm. S2H'dan biraz daha iyi, 2 ARGB portu var ve 4 RAM slotlu! (765TL)
B450M S2H al geç. Eğer bütçe arttırırsan Gaming X öneririm. S2H'dan biraz daha iyi, 2 ARGB portu var ve 4 RAM slotlu! (765TL)
Sakin kanka da forumda hergün en az 100 kişi görüyoruz öneri isteyip bütçe belirtmeyen. Son zamanlarda nedense çok arttı. Sanki birisi gıcığına multi hesaplar açıp bilerek yapıyor.S A K İ N B R O
S2H V2
Kanka forumda artık teşkilat olmuş gibiler. Her gün belki de 100-200 kişi tavsiye isteyip bütçe belirtmiyor ve onlara yardımcı olmamızı bekliyorlar. Artık her gün 50 tane ''bütçen ne?'' yazmaktan sıkıldım. Birileri gıcıklığına çocuk gibi multi hesap açıp bilerek yapıyor ve bunu troll sanıyor gibi.Bağırma ''len'' adama
Yazmayabilirsin.Sakin kanka da forumda hergün en az 100 kişi görüyoruz öneri isteyip bütçe belirtmeyen. Son zamanlarda nedense çok arttı. Sanki birisi gıcığına multi hesaplar açıp bilerek yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S2H V2
Kanka forumda artık teşkilat olmuş gibiler. Her gün belki de 100-200 kişi tavsiye isteyip bütçe belirtmiyor ve onlara yardımcı olmamızı bekliyorlar. Artık her gün 50 tane ''bütçen ne?'' yazmaktan sıkıldım. Birileri gıcıklığına çocuk gibi multi hesap açıp bilerek yapıyor ve bunu troll sanıyor gibi.
Artık zaten böylelerine yardım etmemeye karar verdim.Yazmayabilirsin.
Bu yeni mi çıktı? İlk defa görüyorum da.B450M S2H V2
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Ryzen 5. nesil için diye biliyorum. Asus Prime B450M-K II gibi.Bu yeni mi çıktı? İlk defa görüyorum da.
@Mehmet Yılmaz la ben, seni tatile çıkarmak istiyoruz.gerizekalısın
Kardeş yazmak zorunluğun yok oku geç konu uygun şekilde açılmıştırLA KAÇ DEFA SÖYLİCEM BÜTÇE BELİRTMEZSENİZ YARDIMCI OLAMAYIZ
Kanka bugün 50. kez görüyorum bütçe belirtmeyip öneri isteyen.Kardeş yazmak zorunluğun yok oku geç konu uygun şekilde açılmıştır
CiGoLaYT yavaş ol bu kadar F/P bir anakart üretmek zorunda değilsinArtık 7 renk değil tam RGB
Hala 7renkmişKanka bugün 50. kez görüyorum bütçe belirtmeyip öneri isteyen.
Kusura bakma ben bazı şeylere gereksiz yere atarlanırım ama artık bütçe sormaktan sıkıldım.
CiGoLaYT yavaş ol bu kadar F/P bir anakart üretmek zorunda değilsin![]()