A520 değil b450 al sonra oc yapmak istersen anakart değiştirmemerhaba am4 e geçmek istiyorum anakart işlemci ram alacagim bunlari baktim bunlar iyi mi?
Alıntıyı görüntüle
İşlemciyi stok fanli almayın x123 Duo alınmerhaba am4 e geçmek istiyorum anakart işlemci ram alacagim bunlari baktim bunlar iyi mi?
siz atabilirmisiniz iyi bir tanesinin linkini rica etsemA520 değil b450 al sonra oc yapmak istersen anakart değiştirme
elimde birtane kule tipi fan var ama olurmu bilmiyorum riske atmamak için boyle aliyorum sonradan sistemi 32gb ram da yapacagim zatenYa da düz x123 de olur
Am4 e çok yatırım yapmayın 16gb ram iyidirelimde birtane kule tipi fan var ama olurmu bilmiyorum riske atmamak için boyle aliyorum sonradan sistemi 32gb ram da yapacagim zaten
sanal makine falan kullanıyorum 16 gb ram yetmiyor yoksa 32 yapmamAm4 e çok yatırım yapmayın 16gb ram iyidir
am4 dual 8x2 daha mantıklı olacaktır fps farkı az da olsa yaratırŞu şekilde alırsın. Seçtiğin anakart fena değil alınabilir.
Yükleniyor...
amzn.eu![]()
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 Tray İşlemci En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Sonradan 16gb ekleyeceğim diyor. 8x2 alıp satıp tekrar almakla uğraşmasına asla değmez.am4 dual 8x2 daha mantıklı olacaktır fps farkı az da olsa yaratır
sonradan 32 gb rame yukseltecegim için tek kanal takıyorum yoksa bende 2x8 takmak istiyorumam4 dual 8x2 daha mantıklı olacaktır fps farkı az da olsa yaratır
hım anladımsonradan 32 gb rame yukseltecegim için tek kanal takıyorum yoksa bende 2x8 takmak istiyorum