Am5 anakart yardımıı

Karaokuz

80+
Reaksiyon skoru
1
Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Anakartı almayı düşünüyorum önerir misiniz? özellikle 4 tam slotu ve 2 adet m2 ssd slotu olması bana yetiyor şu an elimde 2 adet ram var arttırmayı planlıyorum 2 adet de m2 ssd var 1X2 tb. 1x1 tb daha uygun öneriniz var mı

Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS Wi-Fi V15 AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Anakartı almayı düşünüyorum önerir misiniz? özellikle 4 tam slotu ve 2 adet m2 ssd slotu olması bana yetiyor şu an elimde 2 adet ram var arttırmayı planlıyorum 2 adet de m2 ssd var 1X2 tb. 1x1 tb daha uygun öneriniz var mı
am5 de quadchannel sıkıntılı hocam
quadchanel düşünüyorsanız anakartınızın destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisiniz

quadchanel düşünüyorsanız anakartınızın destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisi
quadchanel düşünüyorsanız anakartınızın destekleyip desteklemediğini kontrol etmelisiniz

Asus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart Bu anakartı da düşünüyorum 2 adet ram slotu sıkıntı olurmu sizce

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Quadchannel nedir inanın bilmiyorum çift ekran kartı falansa düşünmüyorum

2 adet ram takacaksınız şuan ancak ileride arttırmak istediğiniz için söyledim 4 ram slotunuda kullanacaksınız yanlış değil isem ve bu am5 de sıkıntılı hocam anakartınız desteklemiyor ise bu durumu açılmaz sistem

10:53 bakabilirsiniz

2 adet ram takacaksınız şuan ancak ileride arttırmak istediğiniz için söyledim 4 ram slotunuda kullanacaksınız yanlış değil isem ve bu am5 de sıkıntılı hocam anakartınız desteklemiyor ise bu durumu açılmaz sistem

10:53 bakabilirsiniz
Anladım peki

Asus Prime B650M-R 90MB1H30-M0EAY0 7200 MHz DDR5 AM5 (LGA1718) Matx Anakart Bu anakart için de diyorsunuz hem dual channel olarak kullana bilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,935
Üyeler
184,538
Son üye
tugrulpa
Geri