Kral pompaya takılanı diyorumşunu mu diyorsun?
am5 aparatı dediğinde görseldeki aklımıza gelir. Pompaya takılan derken örnek fotoğrafı var mı?Kral pompaya takılanı diyorum
Kral bulamadım bulsamam5 aparatı dediğinde görseldeki aklımıza gelir. Pompaya takılan derken örnek fotoğrafı var mı?
attıgım fotoğraf pompayı işlemciye sabitliyor. Bu olmasın? pompaya takılan derken çünkü pompaya bir şey takılmıyor. Aparatları işlemcinin üstüne yerleştirip pompayı oturtup vidaları sıkıyorsun diye biliyorumKral bulamadım bulsam
attıgım fotoğraf pompayı işlemciye sabitliyor. Bu olmasın? pompaya takılan derken çünkü pompaya bir şey takılmıyor. Aparatları işlemcinin üstüne yerleştirip pompayı oturtup vidaları sıkıyorsun diye biliyorum
Verirlermi acababulamadım ben. Teknik servisi arayıp ücretli talep edebilirsin
normalde para karşılığında ve ellerin de varsa satıyorlar garnati kapsamındaVerirlermi acaba
Evet hocam aynı konuya benzer bir konu daha açtınız yaklaşık 15 dakika önce. Aynı şekilde ben de size dedim ister satın aldığınız yere, isterseniz de direkt firmayı arayıp temin edilip edilemeyeceği konusunda bilgi alabilirsiniz diye. Tek konuda ilerlemek daha sağlıklıdır, birden fazla konuya hiç gerek yokturnormalde para karşılığında ve ellerin de varsa satıyorlar garnati kapsamında