- Konu Sahibi Konu Sahibi
Vidayı sıkılmamış halini paylaşıyorum şuancok sıkmıssın sanki vidaları alt üst e göre orta bombeli duruyor köküne kadar sıkmadan ilerle
Vidayı sıkılmamış halini paylaşıyorum şuancok sıkmıssın sanki vidaları alt üst e göre orta bombeli duruyor köküne kadar sıkmadan ilerle
Ora boşken fotoğraf atar mısınAnakart gigabayte b850 eagle ice
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam ben de fark ettim
Hayır hocam vida braketten ayrılmıyor braket yerinden çıkıyor
Ora boşken fotoğraf atar mısın
Bu yükselti sorun değilse takıyorum bu şekilde bir şeye zararı yoktur umarım bu işlemci üzerindeki açık pinli kısımlara baskı yapıyor gibi düşündümTm aparatı tak soğutucuyu da tak bakalım herhangi bir oynama var mı işlemciye temas ediyor mu bakalım
Vidayı sıkılmamış halini paylaşıyorum şuan
Yok yapmaz pinlere macun sürmeden önce bir tak bakBu yükselti sorun değilse takıyorum bu şekilde bir şeye zararı yoktur umarım bu işlemci üzerindeki açık pinli kısımlara baskı yapıyor gibi düşündüm
Tamam hocam ama mantıken temas edecektir soğutucu ile işlemci yukarıda zaten takıyorum bakalım hayırlısıYok yapmaz pinlere macun sürmeden önce bir tak bak
Temas eder zaten ondan yana sıkıntı yok da blok vida yuvasına olacak mı bakTamam hocam ama mantıken temas edecektir soğutucu ile işlemci yukarıda zaten takıyorum bakalım hayırlısı
Hocam sorunlar silsilesi resmen elimdeki sıvı soğutma am5 destekli gözüküyor ama bir türlü beceremedim takmayıTemas eder zaten ondan yana sıkıntı yok da blok vida yuvasına olacak mı bak
Am4 / am5 ile de uyumlu dostum sorun yokHocam sorunlar silsilesi resmen elimdeki sıvı soğutma am5 destekli gözüküyor ama bir türlü beceremedim takmayıID cooling auraflow x240 modeli
Kullanım kılavuzunda am4 e kadar gösteriyor ama sitede am5 destekli gözüküyorHocam sorunlar silsilesi resmen elimdeki sıvı soğutma am5 destekli gözüküyor ama bir türlü beceremedim takmayıID cooling auraflow x240 modeli
Tm am4 am5 ile de uyumlu aynı yapıdaKullanım kılavuzunda am4 e kadar gösteriyor ama sitede am5 destekli gözüküyor
www.instagram.com