goksel53
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 470
- İsim
- Göksel
var dostum
![]()
New AMD A620 Motherboards, DO NOT Support CPU's Over 65 Watt TDP or 88W PPT. Non X Only
Summary In a move that will make a two tiered market for AM5 socketed components, the A620 motherboards will not support all existing AM5 CPU's. The AMD 7000X CPU's are not a real option unless a motherboard manufacturer decides to go beyond the A620 spec for peak power consumption. Quotes Quote ...linustechtips.com
AMD's A620 Chipset Quietly Arrives Without Default Support for 65W-Plus CPUs
Pricing looks mostly higher than expected, too.www.tomshardware.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakart
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakartwww.bizdehesapli.com
![]()
Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.099,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ürüne bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa çok pahalı bu ürüne bak kendim kullanıyorum baya iyi ürün büyük
![]()
Aerocool Beam 4x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (AE-BEAM) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-BEAM-V2 Teknik Özellikler : Modeli Beam Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel...www.teknobiyotik.com
![www.teknobiyotik.com](https://www.teknobiyotik.com/media/catalog/product/cache/4/image/265x/c82fc2f55655ae2bd6f823b09b71ac50/a/m/amz.jpg)
Aerocool Beam 4x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (AE-BEAM) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-BEAM-V2 Teknik Özellikler : Modeli Beam Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel...
![www.teknobiyotik.com](https://www.teknobiyotik.com/media/favicon/android-icon-192x192.png)
hangi kasa daha iyi bende alcam