goksel53
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 321
- İsim
- Göksel
var dostum
New AMD A620 Motherboards, DO NOT Support CPU's Over 65 Watt TDP or 88W PPT. Non X Only
Summary In a move that will make a two tiered market for AM5 socketed components, the A620 motherboards will not support all existing AM5 CPU's. The AMD 7000X CPU's are not a real option unless a motherboard manufacturer decides to go beyond the A620 spec for peak power consumption. Quotes Quote ...linustechtips.com
AMD's A620 Chipset Quietly Arrives Without Default Support for 65W-Plus CPUs
Pricing looks mostly higher than expected, too.www.tomshardware.comMesaj otomatik birleştirildi:
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakart
ASUS TUF GAMING B650M-PLUS, 4xDDR5, 2x M.2, HDMI, DP, Type-C, AMD Ryzen 7000 Serisi, AM5 Soket Anakartwww.bizdehesapli.com
Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650M PG Lightning AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.099,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ürüne bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa çok pahalı bu ürüne bak kendim kullanıyorum baya iyi ürün büyük
Aerocool Beam 4x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (AE-BEAM) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-BEAM-V2 Teknik Özellikler : Modeli Beam Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel...www.teknobiyotik.com
Aerocool Beam 4x12cm FRGB LED Fanlı, Mesh Ön Panel, Temperli Cam Yan Panel, USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasası (AE-BEAM) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AE-BEAM-V2 Teknik Özellikler : Modeli Beam Kasa Tipi Mini Tower Renk Siyah Gövde Malzemesi SPCC Ön Panel...
www.teknobiyotik.com
hangi kasa daha iyi bende alcam