Neler Yeni

AM5 MAKINA GİBİ sistem takılıyor!

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
bilgiasiyarıma birşeyler oldu durduk yere sürekli mouse imlecinde işlemler oluyor kullanımlar biraz arttı sürekli takılıyor donuyor herhangibirşeyde indirmedim böyle oldu armany create üzerinden büyük güncelleme gelmiş ondan olabilirmi pc baya bir sapıttı bu durumu yaşıyanlar varmı?

sistem imzada mevcut...
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan yeniden kendi kendine başlattı düzeldi galiba ama birsürü windowns güncellemesi var güncelledim sanki ağır yazılımsal sorunlar var gibi geldi bana herşeyi formatlamayı düşnüyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir Durul
benim işlemcide r5 7600x bende de ara ara oluyodu takılmalar sorun neden kaynaklı anlayamadım ama bi zaman sonra düzeldi şuan takılma falan yaşamıyorum

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim işlemcide r5 7600x bende de ara ara oluyodu takılmalar sorun neden kaynaklı anlayamadım ama bi zaman sonra düzeldi şuan takılma falan yaşamıyorum
bendede yeni düzeldi kendi kendine yeniden başladı pc

sanki wındowsda ddr5 için sorunlar var gibi geldi bana...

rtx4070 amd r5 7600 32gb ram var bu kasacaksa her şey kassın belliki yazılımsal...

durumnedir şuanlık ne zamandır ara ara?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kadir Durul
bendede yeni düzeldi kendi kendine yeniden başladı pc

sanki wındowsda ddr5 için sorunlar var gibi geldi bana...

rtx4070 amd r5 7600 32gb ram var bu kasacaksa her şey kassın belliki yazılımsal...

durumnedir şuanlık ne zamandır ara ara?
valla reis benim sistem de r5 7600x rx7700 16gb ddr5 sistemi ilk aldıgım zamanlar oyuna girip arkadan şarkı açtıgımda alt tab yaparken takılıyodu şuan bi sıkıntı yok belki de kasanın fan ayarını yaptım diye de sorun cozulmus olabilir bilmiyorum ama

EmreE38

80+ Bronze
bilgiasiyarıma birşeyler oldu durduk yere sürekli mouse imlecinde işlemler oluyor kullanımlar biraz arttı sürekli takılıyor donuyor herhangibirşeyde indirmedim böyle oldu armany create üzerinden büyük güncelleme gelmiş ondan olabilirmi pc baya bir sapıttı bu durumu yaşıyanlar varmı?

sistem imzada mevcut...

şuan yeniden kendi kendine başlattı düzeldi galiba ama birsürü windowns güncellemesi var güncelledim sanki ağır yazılımsal sorunlar var gibi geldi bana herşeyi formatlamayı düşnüyorum?
Telefonda olduğum için imza gözükmüyor ama tahmini olara söylüyorum gpu amd ise driver sil yükle yap bios chipet ve win güncelleyip takılırken ne yapıyorsan bunları yaptıktan sonra aynı şeyi yap takılma varmı ha bide bios güncelledikten sonra bios ayarlarını bi sıfırla sadece ramlar expo ya da xmp ise aç secure boot ve tpm 2 sıfır da açıkmı kontrol et hala kasma varsa xmp ya da expo kapat

Top Bottom