Neler Yeni

AM5 ÖNERİSİ Biostar-msi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
-İşlemci 7500F
-Ram (Patriot 6000mhz cl30)
-Ekran kartı:6800xt

Anakart önerisi arıyorum. Biostar almayı düşündüm ancak forumda bu ramleri 6000mhz de çalıştıramadığı konusunda bir çok konu var.
Fiyat 5-6k üzerine çıkmasa iyi olur ama ne kadar ucuz o kadar iyi

ConquerorXIV

80+ Gold

ConquerorXIV

80+ Gold
teşekkürler hocam değişim avantajı için 150tl farkla hepsiburada satıcılı tercih edilmeli mi?
hp ile 80tl fark var, attığım yer yetkili satıcı sorun yaşamazsın muhtemelen sana kalmış.

bu modele de bakabilirsin daha gelişmiş faz ve mosfet soğutucuları var

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hp ile 80tl fark var, attığım yer yetkili satıcı sorun yaşamazsın muhtemelen sana kalmış.

bu modele de bakabilirsin daha gelişmiş faz ve mosfet soğutucuları var
7200mhz muhtemelen benim için gereksiz olacak. anakarta ekran kartından fazla vermek mantıksız geliyor kullanmayacağım özellikler için. peki hocam biostar bahsettiğim sorun hakkında bilginiz var mı çözülebilir bir sorun mu

ConquerorXIV

80+ Gold
7200mhz muhtemelen benim için gereksiz olacak. anakarta ekran kartından fazla vermek mantıksız geliyor kullanmayacağım özellikler için. peki hocam biostar bahsettiğim sorun hakkında bilginiz var mı çözülebilir bir sorun mu
anakarta ram frekansı olarak bakma, dediğim gibi gelişmiş faz mosfet yapısı var yani daha iyi işlemci takarsan avantajlı olur

bu arada biostarın sitesinde patriot 6000mhz expo desteği var gözüküyor sorun yaşayanların konusunu bi atar mısın bakayım

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erhan Akçay
-İşlemci 7500F

Anakart önerisi arıyorum. Biostar almayı düşündüm ancak forumda bu ramleri 6000mhz de çalıştıramadığı konusunda bir çok konu var.
Biostarda da aslında sorun yok ilk başta yapılacak bir kaç bir şey var uyum açısndan o konulara yazdım hep, deneyen sorunu çözdü dün.

Yinede o markayı istemiyorsanız şu asus modeli de işinizi görür . Yukarda önerilen msi da olur bütçe varsa yine yukarda önerilen asrock modelide iyi.

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mr. Bean
-İşlemci 7500F

Çıkma Şansın Varsa Buna Bakabilirsin Hocam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarta ram frekansı olarak bakma, dediğim gibi gelişmiş faz mosfet yapısı var yani daha iyi işlemci takarsan avantajlı olur

bu arada biostarın sitesinde patriot 6000mhz expo desteği var gözüküyor sorun yaşayanların konusunu bi atar mısın bakayım
ben de araştırdım patriotu göremedim hocam listede

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Bu fiyata böyle bir ürün varken neden 1.5k daha fazla ödeyip ortalama olarak aynı değerleri alacağınız bir modele geçiyorsunuz anlam veremiyorum. Marka takıntısı olan insanlara takıntılıyım ben de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
Biostarda da aslında sorun yok ilk başta yapılacak bir kaç bir şey var uyum açısndan o konulara yazdım hep, deneyen sorunu çözdü dün.

Yinede o markayı istemiyorsanız şu asus modeli de işinizi görür . Yukarda önerilen msi da olur bütçe varsa yine yukarda önerilen asrock modelide iyi.

benim marka takıntım yok , biostarı almayı istiyorum aslında ama ramı çalıştıramayacaksa biraz daha para koyayım diye düşündüm. sizin mesajları takip ettim o konudaki arkadaş 6000mhz de değil 5200mhz de çalıştığını söylemiş. sorunsuz 6000de çalışacağına emin olsam biostar alacağım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyata böyle bir ürün varken neden 1.5k daha fazla ödeyip ortalama olarak aynı değerleri alacağınız bir modele geçiyorsunuz anlam veremiyorum. Marka takıntısı olan insanlara takıntılıyım ben de.

bir önceki mesajda açıkladım . yanlış anladın

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erhan Akçay
benim marka takıntım yok , biostarı almayı istiyorum aslında ama ramı çalıştıramayacaksa biraz daha para koyayım diye düşündüm. sizin mesajları takip ettim o konudaki arkadaş 6000mhz de değil 5200mhz de çalıştığını söylemiş. sorunsuz 6000de çalışacağına emin olsam biostar alacağım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir önceki mesajda açıkladım . yanlış anladın
Tam hızda nasıl olacağınıda anlattım orda muhtemelen denemiştir. O arkadaş ilk başta bnm dediğim ayarları yapmadından bilmediğinden öyle yazmış öncesinde. Bnm mesaj sonrasında.

O ayarlar yapılmadan zaten diğer marka model anakartlarda da aynı şey olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
Tam hızda nasıl olacağınıda anlattım orda muhtemelen denemiştir. O arkadaş ilk başta bnm dediğim ayarları yapmadından bilmediğinden öyle yazmış öncesinde. Bnm mesaj sonrasında.

O ayarlar yapılmadan zaten diğer marka model anakartlarda da aynı şey olur.
hmm arkadaşın son mesajı 5200mhz da çalıştırabildiği olduğundan emin olamadım. sen emin misin hocam gerekli ayarlamaları yapınca 6000de çalıştırdığından.

Top Bottom