Neler Yeni

Öneri Am5 platformuna geçmek istiyorum en iyi seçenekler nelerdir 23000TL

ne kusuru sorun değil yazılım problemi bol hocam @dlep en güncel mağdur XD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel bir fark var evet.
aha bak yine colorful öneriyolar custom bios yapmayı biliyosanız alın tepe tepe kullanın yok ben normal kullanıcıyım dersen alma sakın

Anakartı aslında asus gigabyte msi tarzı markalardan almak tercihim olur. Bios arayüzünü biliyorum ve kolay geliyolar.
bütçeyi aşıyor fakat MSI b650 gaming plus veya b650m gaming plus var bütçeyi aşmak istemez iseniz b650m-p var ileride değiştiririm derseniz alınabilir gigabyte isterseniz eagle ax var alınabilecek bir model fakat bu da bütçeyi aşıyor

aha bak yine colorful öneriyolar custom bios yapmayı biliyosanız alın tepe tepe kullanın yok ben normal kullanıcıyım dersen alma sakın
:D geçmiş olsun hocam bende yeni @jombo hocamdan öğreniyorum sorunu kusuruma bakmayın

Anakartı değiştirmeyi pek düşünmüyorum ileride açıkcası.
bütçeyi aşıyor fakat MSI b650 gaming plus veya b650m gaming plus var bütçeyi aşmak istemez iseniz b650m-p var ileride değiştiririm derseniz alınabilir gigabyte isterseniz eagle ax var alınabilecek bir model fakat bu da bütçeyi aşıyor

:D geçmiş olsun hocam bende yeni @jombo hocamdan öğreniyorum sorunu kusuruma bakmayın

saol hocam biosu çok sıkıntı anakart dolu ama adamlar bios yazmayı unutmuşlar

hocam bütçe çıkarıp msi b650m plus gaming wifi alın uzun süre sorunsuz gider oc falanda kaldırır

b650m-p yi bende öneririm FP olarak iyidir.

o zaman gigabyte b650 eagle ax MSI isterseniz b650 gaming plus alınabilecek modeller fakat bütçe arttırmanız gerekiyor

saol hocam biosu çok sıkıntı anakart dolu ama adamlar bios yazmayı unutmuşlar

hocam bütçe çıkarıp msi b650m plus gaming wifi alın uzun süre sorunsuz gider oc falanda kaldırır
Hocam pek arttırma gibi lüksüm yok gibi duruyor. Çıkabildiğim kadar cıktım maalesef. Anakartı da düşük segment almak istemiyorum.

Hocam pek arttırma gibi lüksüm yok gibi duruyor. Çıkabildiğim kadar cıktım maalesef. Anakartı da düşük segment almak istemiyorum.
b650m-p alın hocam başka f/p bir şey varsa arkadaşlar önerebilir ben pek bulamadım

b650 düşük değil , orta segment 9700x almak daha hoş olur.

hocam senin bütçen 23k dimi

Evet hocam

Yok hocam 3 4 sene anakart upgrade i yapmak istemiyorum. Ondan dolayı aslında bir tık üst segment bir anaklart se.me sebebim var.
3-4 sene b650m-p sizi götürür hatta daha uzun ana kartı bir tık düşürüp 9700x işlemci çok daha iyi olur.

3-4 sene b650m-p sizi götürür hatta daha uzun ana kartı bir tık düşürüp 9700x işlemci çok daha iyi olur.
Tamamdır hocam. Bütçeyi arttırabilirsem böyle yapıcam muhtemelen.

b650 gaming plus almayı zorluyacağım biraz

Geri