Şehir çok güzel fakat eğitim yönünden zannetmiyorum tam bir bilgim yok, şehir küçükAmasyalı arkadaslar veya daha önce amasyayı yazıp okumus arkadaslar varsa yardımcı olabilir mi birkaç sorum olucak
Şehir olarak aşırı hosuma gitti bir kez ziyaret etme fırsatım olmustu nedense cok huzurlu geldi bana. Eğitim fakültesi sosyal bilimler okuyacagım akademik kadroya baktım tam olarak bisey anlamayamadımHocam öncelikle akademik kadrosuna bak. Hangi bölüme gideceğini bilmiyorum ama akademik kadro yönünden iyiler mi araştır. Amasya'nın şehir olarak çok güzel bir şehir olduğunu duydum. Küçük ama güzel bir şehir
Eğitim fakültesi okuyacagım hocam. Bizim işimiz dogrudan kpss ile yaniHocam Amasya da tıp fakültesi açıldı orda okunur gerisi boş (Amasyalıyım)
Şehir ortamı nasıl yani sosyallik acısından aktif mi ögrenci kulüpleri basarılı mıBen okudum ama iç Anadolu'da tıp harici güzel meslek bulamazsın torpilci akraban yoksa
Hocam akademik kadroda hocalara bakıp prof mu değil mi buna bakın şehri sevdiyseniz zaten onda bir şey diyemem ama eğitim kalitesi de önemliŞehir olarak aşırı hosuma gitti bir kez ziyaret etme fırsatım olmustu nedense cok huzurlu geldi bana. Eğitim fakültesi sosyal bilimler okuyacagım akademik kadroya baktım tam olarak bisey anlamayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğitim fakültesi okuyacagım hocam. Bizim işimiz dogrudan kpss ile yani
Şehir ortamı nasıl yani sosyallik acısından aktif mi ögrenci kulüpleri basarılı mı
Profesörler de var doçentler de var baya bilmiyorum ya iyidir sanırım yazdım artıkHocam akademik kadroda hocalara bakıp prof mu değil mi buna bakın şehri sevdiyseniz zaten onda bir şey diyemem ama eğitim kalitesi de önemli
amasya eğitim çok çok yeni olmayan nispeten köklü bir okuldur. balıkesir necatibeyden bir tık aşağıdır eğitimi. bence okunur. eğitimciler cıvıl cıvıl çok uç noktalarda gezmeyen kendi hallerinde öğrencilerdir.Şehir olarak aşırı hosuma gitti bir kez ziyaret etme fırsatım olmustu nedense cok huzurlu geldi bana. Eğitim fakültesi sosyal bilimler okuyacagım akademik kadroya baktım tam olarak bisey anlamayamadım
Eğitim fakültesi okuyacagım hocam. Bizim işimiz dogrudan kpss ile yani
Şehir ortamı nasıl yani sosyallik acısından aktif mi ögrenci kulüpleri basarılı mı