JSezar
80+ Silver
harbi ya,klavyeyi sipariş ettikten sonra gördümAbi niye ben sipariş verdikten sonra söylüyorsunuz yaa
harbi ya,klavyeyi sipariş ettikten sonra gördümAbi niye ben sipariş verdikten sonra söylüyorsunuz yaa
hocam biraz konudan bağımsız olacak ama ben de araştırıyorum da ne aldınız acaba? kuponla almayı düşünüyorum daDaha yeni bluetooth dongle aldım. Görseydim almazdım. Uygunmuşum da.
Prime yok ve olmuyor.sanki müşteri çekmek için bilerek prime olmayanlara veriyorlar şu kampanya ilk çıktığından beri primeım vardı her seferinde uygun değilsiniz diyordu (hem 120 TL'ye 40 olan hem 200e 50 TL olan) zam gelince iptal ettim ilk defa uygunmuşum
TP-Link UB500 aldım. Kulaklıktan mı yoksa adaptörden mi kaynaklı bilmiyorum ama saniyelik kopma oluyor arada.hocam biraz konudan bağımsız olacak ama ben de araştırıyorum da ne aldınız acaba? kuponla almayı düşünüyorum da
Maalesef yokBaşka bir Bluetooth kulaklık vs varsa onunla dene istersen hocam
Genellikle kulaklığın şarjı azalınca oluyor ya. Cihazdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten cihazdan kaynaklı olsa kulaklığın tekrar bağlanma süresi olurdu diye düşünüyorum.Değişim talep edersin hocam
Anladım bende alacaktım'da Xbox için herhangi bir pes FIFA vs yok çok paralar o yüzden kablolu ile devamGenellikle kulaklığın şarjı azalınca oluyor ya. Cihazdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Zaten cihazdan kaynaklı olsa kulaklığın tekrar bağlanma süresi olurdu diye düşünüyorum.
ben de baktım da usta o fiyatlarda en iyisi ub500 mü acaba? yoksa başka alternatif var mı 200 tl civarıTP-Link UB500 aldım. Kulaklıktan mı yoksa adaptörden mi kaynaklı bilmiyorum ama saniyelik kopma oluyor arada.