hayatımda 1 sefer buna uygun görüldüm bir daha da uygun çıkmadım zaten artık bunlara olan inancımı kaybettimAlıntıyı görüntüle
Uygunluk İçin Linke Tıklayın
(AMAZON SATICILI GÖNDERİCİLİ ÜRÜNDE GEÇERLİ İNDİRİM)
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi
Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.com.tr internet sitesinden satın alın.www.amazon.com.tr
İlk defa uygun değilim bu seferAlıntıyı görüntüle
Uygunluk İçin Linke Tıklayın
(AMAZON SATICILI GÖNDERİCİLİ ÜRÜNDE GEÇERLİ İNDİRİM)
Amazon.com.tr: Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünleri ve daha fazlası için internet alışveriş sitesi
Elektronik, bilgisayar, akıllı telefon, kitap, oyuncak, yapı market, ev, mutfak, oyun konsolları ürünlerini ve daha fazlasını uygun fiyatlara Amazon.com.tr internet sitesinden satın alın.www.amazon.com.tr
Bende geçen oldu ama amazon prime vardı.Ben kimsenin bu kampanyalara uygun olmadığını, uygun olduğunu belirtenlerin NPC olduğunu düşünmeye başladım.
Keşke çıksaydı adaptör alacaktım hazır.Tamamen şans bazıları prime abonesi değil onlara uygun olarak çıkmış