MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
hocam alacak bir şey yok ya fikir verin
Nasıl olsa şarj kablosu lazım olur diye kablo ile şarj aleti almıştım yada powerbank de alabilirsin sürekli gereken şeyler sonuçta.hocam alacak bir şey yok ya fikir verin
var hocam ya başka bir şeyler yok mu aklıma bir şey gelmiyorNasıl olsa şarj kablosu lazım olur diye kablo ile şarj aleti almıştım yada powerbank de alabilirsin sürekli gereken şeyler sonuçta.
bana uygunBen kimsenin bu kampanyalara uygun olmadığını, uygun olduğunu belirtenlerin NPC olduğunu düşünmeye başladım.
İlk 200tl ve üzeri alışveriş diyor belki de 200tl ve üzeri alışveriş yapanlara uygun değilsiniz diyordur. Ben bi ara uygundum kullandım daha da uygun olamadım.Ben kimsenin bu kampanyalara uygun olmadığını, uygun olduğunu belirtenlerin NPC olduğunu düşünmeye başladım.
"Bu teklif ("Teklif") sadece davet alan müşteriler için geçerlidir." yazıyor koşullarda.Bu kampanya yeni abone olan ve prime satın alan aynı zamanda hiç alışveriş yapmamış kişiler için geçerli. Haaa bunu açıklamaya yazıyorlar mı ? hayır.
Yeni abone değilim ve bayadır alışveriş yapıyorum bi tek primem var oda geçenki 60tllik kampanyaya uygun değildimBu kampanya yeni abone olan ve prime satın alan aynı zamanda hiç alışveriş yapmamış kişiler için geçerli. Haaa bunu açıklamaya yazıyorlar mı ? hayır.
yok be hocam 200tl ye hem gerekte yok aklında başka fikir varsa söyle kupon ayın sonunda bitiyo galibaayakkabı vs alabilirsin terlik