Amazon 300'e 75TL- 450'e 150TL İndirim

şu amazonun dümenden indirimlerini paylaşmayın artık. mevcut kullancııya vermiyor !

şu amazonun dümenden indirimlerini paylaşmayın artık. mevcut kullancııya vermiyor !
Sana soracak değilim, istersem paylaşırım, istemezsem paylaşmam. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz, herkes haddini bilecek.
Benim hesapta ikisi de uygun, başka hesaptan denemek senin için düşünmesi zor bir şey galiba, ha?

Son düzenleme:
Sana soracak değilim, istersem paylaşırım, istemezsem paylaşmam. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz, herkes haddini bilecek.
Benim hesapta ikisi de uygun, başka hesaptan denemek senin için düşünmesi zor bir şey galiba, ha?
pf mesaj uyumu bu kadar sinirlenmene gerek yok hocam, o kadar da sinirlenecek bir mesaj atmamamış arkadaş herkes haddini bilecek filan :)

pf mesaj uyumu bu kadar sinirlenmene gerek yok hocam, o kadar da sinirlenecek bir mesaj atmamamış arkadaş herkes haddini bilecek filan :)
Haksız hukuksuz yere hapiste bulunan adamı pf yapmam ve bu mesaj atmamı arasında hiçbir bağlantı yok. Bunu neden "sinirlenme belirtisi" olarak algılıyorsun ki :)
herkes haddini bilecek sinirlenme belirtisi değildir, ben burada insanlar faydalansın diye konu açıyorum emek ve vakit harcıyorum adamın teki bu konuları açma diyor, sanki soran var, sanki herif benim patronum da bana iş buyuruyor :D "bunu yapma bunu yap" diye. Kimse kimsenin patronu değil, kimse kimseye emir de vermeyecek, "Herkes haddini bilecek" sözü bunu özettliyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri