Amazon`a Farklı Sitelerden Alışveriş Yapma Özelliği Geliyor !

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,346
Amazon , yeni özelliği olan ``Benim İçin Satın Al`` servisini kullanıma sunmaya hazırlanıyor !
Söz konusu özellikle 3. Parti sitelere giriş yapmanıza gerek kalmadan Amazon üzerinden alışveriş yapabileceksiniz.
Örneğin bir mouse alacaksınız ama bu ürün Amazon da satılmıyor , bu özellik sayesinde direk Amazon üzerinden hesabınızla satın alıyorsunuz ve Amazon sizin yerinize satılan siteden sipariş veriyor.
Yine Amazon üzerinden sipariş takibinizi yapabiliyorsunuz ve teknik destek alabiliyorsunuz. Özellik, şimdilik Amerika da kısıtlı kullanıma açıldı.

Bu servis hakkındaki düşünceleriniz neler ? Rekabeti etkiler mi ? Kullanmayı düşünüyor musunuz ?

Kaynak : https://www.aboutamazon.com/news/retail/amazon-shopping-app-buy-for-me-brands

1748563006791.webp

Bu güzelmiş de bizim işimize yarar kısmı ne olabilir acaba?

Bu güzelmiş de bizim işimize yarar kısmı ne olabilir acaba?
ben de onu düşündüm başta. Tek avantajı farklı sitelere üyelik açmaya gerek kalmamamız olabilir :D Birde ödeme bilgileri daha iyi korunabilir.

Başta güzel bir özellik gibi ama uzun vadede diğer rakiplerini ortadan kaldırmaya yönelik bi hamle gibi görünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bir de veriler bende olsun en çok ben bileyim hamlesi yine ileride tekele düşerse müşteriyi zıplatırlar gibi

1 yıl önce aldığım traş makinesi bozuldu diye iade aldılar. Farklı siteden aldığımız ürünün arkasında gene Amazon duracaksa sırf Amazon güvencesi için bile kullanılır.

Amazon , yeni özelliği olan ``Benim İçin Satın Al`` servisini kullanıma sunmaya hazırlanıyor !
Söz konusu özellikle 3. Parti sitelere giriş yapmanıza gerek kalmadan Amazon üzerinden alışveriş yapabileceksiniz.
Örneğin bir mouse alacaksınız ama bu ürün Amazon da satılmıyor , bu özellik sayesinde direk Amazon üzerinden hesabınızla satın alıyorsunuz ve Amazon sizin yerinize satılan siteden sipariş veriyor.
Yine Amazon üzerinden sipariş takibinizi yapabiliyorsunuz ve teknik destek alabiliyorsunuz. Özellik, şimdilik Amerika da kısıtlı kullanıma açıldı.

Bu servis hakkındaki düşünceleriniz neler ? Rekabeti etkiler mi ? Kullanmayı düşünüyor musunuz ?

Kaynak : https://www.aboutamazon.com/news/retail/amazon-shopping-app-buy-for-me-brands

Alıntıyı görüntüle
eğer amazon ürünü kendi satmış gibi davranırsa ve uygun bir komisyonda alırsa mükemmel

1 yıl önce aldığım traş makinesi bozuldu diye iade aldılar. Farklı siteden aldığımız ürünün arkasında gene Amazon duracaksa sırf Amazon güvencesi için bile kullanılır.
valla amazon iyi ya anakart aldım 2 3 saat kullandım bi anda gitti benden kaynaklı mı vs bilmem ama iade ettim 2 hafta sonra iade parasını gönderdiler

Satış sonrası destek kısmında muhattabımız yine Amazon ise mükemmel olur, diğer sitelerin içinden geçer ve o diğerleri de müşteri kaptırmamak için ya ucuza satar ya da hizmetini iyileştirir.

Geri