Neler Yeni

Yardım Amazon ABD bu sıvı soğutmayı alırsam sorun yaşar mıyım ?

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
valla kafayı yedim herkes ayrı bir şey söylüyor kimi al gitsin sorun olmaz diyor kimi satıcı amazon değil sorun yaşarsın diyor neyapıcamı bilmiyorum

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
hocam indirimle felan 182 dolara geldi ürün ?
almalı mıyım sorun yaşar mıyım sence ?
bence alma hocam 182 dolar tr de 3500 tl yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derım

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
bence alma hocam 182 dolar tr de 3500 TL yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derım
hocam link atsan sevinirim ama piyasadan şuan haberin yok gibime geldi bu arada ARCTIC Liquid en iyi sıvı soğutmalardan

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Alma diyenlerin korkusu var eğer bir satıcı amazona çalışıyorsa sağlamdır bir sıkıntı çıkarsa amazon gerekirse satıcıyı zorlar ve müşterisini mağdur etmez.Eger satıcı müşteriyi mağdur edecekse ortada müşteri haklı ise amazon müşterini mağdur etmeden satıcıdan vazgeçebilir.
Bide alacağınız satıcı firma yani 3.şahıs son 12 ayda 420 değerlendirmeden %99 puan almış yani bu çok iyi demek amazon tr deki satıcılar da bu kadar yüksek puanlı satıcıya denk gelmedim yani satıcı sağlam.Seçim sana kalmış.

SadeceSeyf

80+ Gold
Alma diyenlerin korkusu var eğer bir satıcı amazona çalışıyorsa sağlamdır bir sıkıntı çıkarsa amazon gerekirse satıcıyı zorlar ve müşterisini mağdur etmez.Eger satıcı müşteriyi mağdur edecekse ortada müşteri haklı ise amazon müşterini mağdur etmeden satıcıdan vazgeçebilir.Seçim sana kalmış.
Kanka bir sürü satıcı var ve mağdur olanda var. Amazon kendi veya amazon lojistik ile gönderim olmadığı zaman satıcı ile muhatap olursunuz diyor.En son çare size yardım etme şansımız belki olur diyor. Oradan da ne çıkar kim bilir

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Kanka bir sürü satıcı var ve mağdur olanda var. Amazon kendi veya amazon lojistik ile gönderim olmadığı zaman satıcı ile muhatap olursunuz diyor.En son çare size yardım etme şansımız belki olur diyor. Oradan da ne çıkar kim bilir
Son yazdığımı düzenledim tekrar okur musunuz

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
eyw sağolun

meth4sX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ahmet alaca
Son düzenleme:

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
bence alma hocam 182 dolar tr de 3500 TL yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derım
msı sıvı soğutması kötü diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazıları soket uyumlu değilse olmaz felan diyordu bende almadım bilsem alırdım çoktan

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Alma diyenlerin korkusu var eğer bir satıcı amazona çalışıyorsa sağlamdır bir sıkıntı çıkarsa amazon gerekirse satıcıyı zorlar ve müşterisini mağdur etmez.Eger satıcı müşteriyi mağdur edecekse ortada müşteri haklı ise amazon müşterini mağdur etmeden satıcıdan vazgeçebilir.
Bide alacağınız satıcı firma yani 3.şahıs son 12 ayda 420 değerlendirmeden %99 puan almış yani bu çok iyi demek amazon tr deki satıcılar da bu kadar yüksek puanlı satıcıya denk gelmedim yani satıcı sağlam.Seçim sana kalmış.
kardesım olay o degıl ne kadar da vergısını oduyor olsan ulkemıze 150 euro ustu urun soka mmıyorsun artık sokarken senı hayattan bezdıryorlar oda sokabılırzen tabıkide. amazondan suana kadar yaptıgım alısverıslerı ben sayamam aldıgım ekran kartlarının heabı yok mesel artık ulkenın vergılendırme sıstemı

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
kardesım olay o degıl ne kadar da vergısını oduyor olsan ulkemıze 150 euro ustu urun soka mmıyorsun artık sokarken senı hayattan bezdıryorlar oda sokabılırzen tabıkide. amazondan suana kadar yaptıgım alısverıslerı ben sayamam aldıgım ekran kartlarının heabı yok mesel artık ulkenın vergılendırme sıstemı
1 Mayıs itibariyle 150 Euro'ya kadar yapılan bireysel ithalatlarda (ilaç hariç), eşyanın AB dışından gelmesi durumunda yüzde 30 oranında tek ve maktu vergi tahsil edilecek. AB'den ithal edilen veya Özel Tüketim Vergisi Kanunu'na tabi eşyanın ithalatında vergilendirmesinde ise bir değişiklik olmayacak.
benimki amazon ABD den geliyor

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
1 Mayıs itibariyle 150 Euro'ya kadar yapılan bireysel ithalatlarda (ilaç hariç), eşyanın AB dışından gelmesi durumunda yüzde 30 oranında tek ve maktu vergi tahsil edilecek. AB'den ithal edilen veya Özel Tüketim Vergisi Kanunu'na tabi eşyanın ithalatında vergilendirmesinde ise bir değişiklik olmayacak.
dostum sen satı al. sonra urun gumruge geldıgınde buraya urunum gumrukte kaldı ne yapmalıyı dıye post aç oradan daha ıyı tartısırız bu konuları

MSİ PRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Faysal KURTOĞLU
Dediğim şekil işte bu arkadaş direniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,861
Üyeler
163,228
Son üye
oğuz10701
Top Bottom