bence alma hocam 182 dolar tr de 3500 tl yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derımhocam indirimle felan 182 dolara geldi ürün ?
almalı mıyım sorun yaşar mıyım sence ?
hocam link atsan sevinirim ama piyasadan şuan haberin yok gibime geldi bu arada ARCTIC Liquid en iyi sıvı soğutmalardanbence alma hocam 182 dolar tr de 3500 TL yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derım
Kanka bir sürü satıcı var ve mağdur olanda var. Amazon kendi veya amazon lojistik ile gönderim olmadığı zaman satıcı ile muhatap olursunuz diyor.En son çare size yardım etme şansımız belki olur diyor. Oradan da ne çıkar kim bilirAlma diyenlerin korkusu var eğer bir satıcı amazona çalışıyorsa sağlamdır bir sıkıntı çıkarsa amazon gerekirse satıcıyı zorlar ve müşterisini mağdur etmez.Eger satıcı müşteriyi mağdur edecekse ortada müşteri haklı ise amazon müşterini mağdur etmeden satıcıdan vazgeçebilir.Seçim sana kalmış.
Son yazdığımı düzenledim tekrar okur musunuzKanka bir sürü satıcı var ve mağdur olanda var. Amazon kendi veya amazon lojistik ile gönderim olmadığı zaman satıcı ile muhatap olursunuz diyor.En son çare size yardım etme şansımız belki olur diyor. Oradan da ne çıkar kim bilir
Ulaşıyorsun bedava gönderiyorlar uyumlu kiti.NZXT Kraken z73 1700 soket uyumlu değil diye biliyorum
msı sıvı soğutması kötü diye biliyorumbence alma hocam 182 dolar tr de 3500 TL yapar tr den msi ın modellerı var ve daha bırcok farklı model bence onları degerlendır derım
bazıları soket uyumlu değilse olmaz felan diyordu bende almadım bilsem alırdım çoktanUlaşıyorsun bedava gönderiyorlar uyumlu kiti.
kardesım olay o degıl ne kadar da vergısını oduyor olsan ulkemıze 150 euro ustu urun soka mmıyorsun artık sokarken senı hayattan bezdıryorlar oda sokabılırzen tabıkide. amazondan suana kadar yaptıgım alısverıslerı ben sayamam aldıgım ekran kartlarının heabı yok mesel artık ulkenın vergılendırme sıstemıAlma diyenlerin korkusu var eğer bir satıcı amazona çalışıyorsa sağlamdır bir sıkıntı çıkarsa amazon gerekirse satıcıyı zorlar ve müşterisini mağdur etmez.Eger satıcı müşteriyi mağdur edecekse ortada müşteri haklı ise amazon müşterini mağdur etmeden satıcıdan vazgeçebilir.
Bide alacağınız satıcı firma yani 3.şahıs son 12 ayda 420 değerlendirmeden %99 puan almış yani bu çok iyi demek amazon tr deki satıcılar da bu kadar yüksek puanlı satıcıya denk gelmedim yani satıcı sağlam.Seçim sana kalmış.
1 Mayıs itibariyle 150 Euro'ya kadar yapılan bireysel ithalatlarda (ilaç hariç), eşyanın AB dışından gelmesi durumunda yüzde 30 oranında tek ve maktu vergi tahsil edilecek. AB'den ithal edilen veya Özel Tüketim Vergisi Kanunu'na tabi eşyanın ithalatında vergilendirmesinde ise bir değişiklik olmayacak.kardesım olay o degıl ne kadar da vergısını oduyor olsan ulkemıze 150 euro ustu urun soka mmıyorsun artık sokarken senı hayattan bezdıryorlar oda sokabılırzen tabıkide. amazondan suana kadar yaptıgım alısverıslerı ben sayamam aldıgım ekran kartlarının heabı yok mesel artık ulkenın vergılendırme sıstemı
dostum sen satı al. sonra urun gumruge geldıgınde buraya urunum gumrukte kaldı ne yapmalıyı dıye post aç oradan daha ıyı tartısırız bu konuları1 Mayıs itibariyle 150 Euro'ya kadar yapılan bireysel ithalatlarda (ilaç hariç), eşyanın AB dışından gelmesi durumunda yüzde 30 oranında tek ve maktu vergi tahsil edilecek. AB'den ithal edilen veya Özel Tüketim Vergisi Kanunu'na tabi eşyanın ithalatında vergilendirmesinde ise bir değişiklik olmayacak.
benimki amazon ABD den geliyor
Dediğim şekil işte bu arkadaş direniyor.1 Mayıs itibariyle 150 Euro'ya kadar yapılan bireysel ithalatlarda (ilaç hariç), eşyanın AB dışından gelmesi durumunda yüzde 30 oranında tek ve maktu vergi tahsil edilecek. AB'den ithal edilen veya Özel Tüketim Vergisi Kanunu'na tabi eşyanın ithalatında vergilendirmesinde ise bir değişiklik olmayacak.
benimki amazon ABD den geliyor