Neler Yeni

Amazon AGT kurye rezilliği

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
1 hafta öncesinde prime fırsatlarından görselde gözüken ürünlerden aldım (55tl) ve bugün sabah adresimin yanlış yazılmış olduğu gözüküyordu ve canlı desteğe yazdım daha sonrasında canlı destekteki kişi doğru söylediğimi kendi taraflarında sıkıntı olduğunu ve ilgileneceğini söyledi 30dk önce siparişime bakınca iptal edildiğini gördüm ve tekrar canlı desteğe yazdım ve denilen şey siparişin hasar aldığı denildi ve şuan ki fiyatından (122tl) sipariş edilirse ürün bana ulaştığında 55tlye varan oranda bana geri para iadesi yapılacak denildi. Cidden çok kötü bir firma ile çalışıyorlar ilk deneyimimdi ve pişman oldum (fiyatı önemli değil ilk başta adresimin doğru olup yanlış demeleri ve canlı desteğe yazdıktan sonra ürün hasarlı diyip iade etmeleri çok saçma)
1659034966761.png

ARDELENO

80+ Bronze
Dostum direkt amazon müşteri hizmetlerine yaz. 2 paketimi 3 gün getşrmediler. Yazdım şikayet ettim 2 saat sürmedi getirmeleri gece getirdiler hem de. Hemen sohbet kısmına yaz. Bana da sürekli geldik bulamadık mesajı geliyordu şikayet ettim.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Valla hocam AGT bir çok ürünümü getirdi benim hiç sıkıntı çekmedim tek sorun 1 yıl öncede olsa bugün de olsa ne alırsam alayım bana hep akşam 22.00 civarında teslim yaptılar haricinde bir problem yaşamadım. Aldığınız ürün cam şişe oldugu için zarar görmüş olabilir mağdur olmuşsunuz isterseniz amazonla konuşun belki yardımcı olurlar.

ARDELENO

80+ Bronze
Satın alırken AGT ile gönderilecek ürünleri belirtse vallahi alışveriş yapmam. Amazondan soğuttu bu kargo şirketi beni.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum direkt amazon müşteri hizmetlerine yaz. 2 paketimi 3 gün getşrmediler. Yazdım şikayet ettim 2 saat sürmedi getirmeleri gece getirdiler hem de. Hemen sohbet kısmına yaz. Bana da sürekli geldik bulamadık mesajı geliyordu şikayet ettim.
amazon müşteri hizmetlerine yazdım zaten 1 haftada getiremediler siparişimi rezil bir firma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla hocam AGT bir çok ürünümü getirdi benim hiç sıkıntı çekmedim tek sorun 1 yıl öncede olsa bugün de olsa ne alırsam alayım bana hep akşam 22.00 civarında teslim yaptılar haricinde bir problem yaşamadım. Aldığınız ürün cam şişe oldugu için zarar görmüş olabilir mağdur olmuşsunuz isterseniz amazonla konuşun belki yardımcı olurlar.
dedikleri şey şuanki fiyatından yeniden sipariş verin biz iadesini ürün gelince yaparız diyorlar ama çok saçma ürünü iade etmektense yeni bir tanesinden gönderin stokta hala var dalga geçiyorlar

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Onur
Yoğun bir kampanya dönemi oldu böyle olması normal

Normal şartlarda hızlı gelir.

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoğun bir kampanya dönemi oldu böyle olması normal

Normal şartlarda hızlı gelir.
gelemedi bile adamlar ilk başta adres yanlış dediler sonra sipariş hasarlı diyip iadeye gönderdiler bunlar 1 gün içerisinde oldu :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
amazon ve rezillik duyunca gülüyorum sadece :) o kadar kaliteli firma.

PapaganGülsem

80+ Bronze
Amazon mağdur etmez bence. Sen desteğe yazmışsın zaten, dedikleri gibi yap. Aldığın anda yine desteğe yaz aldım önceden böyle böyle dediniz diye.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Bende kaliteli diye sipariş verdim ve olanlar bu :D
sıkıntı yapma çok yoğunlar olabilir geçenler de patlak ürün görmüştüm eksik ürün ws forumda. Canlı desteği bu kadar hızlı ilgili firma olamaz en kötü hediye çeki :)

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erhan Erhan
Amazona hiç yakışmayan bir firma AGT. Sabahtan beri kargo gelecek diye evde bekliyorum. Akşam 17:00 de AGT'den mesaj geldi "sizi ziyaret ettik ama evde bulamadık" şaka gibi adamlar.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Amazona hiç yakışmayan bir firma AGT. Sabahtan beri kargo gelecek diye evde bekliyorum. Akşam 17:00 de AGT'den mesaj geldi "sizi ziyaret ettik ama evde bulamadık" şaka gibi adamlar.
Bu bölgesel sorun bana mng ve ptt çok yapıyor onu diğer firmalar sıfır sıkıntı . MNG kargo aramıyor bile aramak zorunda değiliz diye. AGT arıyor msj atıyor bölgesel olabilir acaba şikayet etsen düzelir mi sonuçta ptt ws değil belki umursar birileri :)

Top Bottom