Neler Yeni

Yardım Amazon Airfryer Teknik Sorun Acil

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Abdullah abinin önerdiği Gourtmetmaxx Airfryer almıştım çok aşırı fazla kullanmadık ama bugün normal çalışırken birden çok yüksek ses gelmeye başladı. Muhtemelen fan kısmında bir problem var. Yurt dışından geldiği için de teknik destek alamıyorum. İade teklif ettiler ama ben kabul etmedim çünkü sadece ürün ücreti verebiliyoruz dediler. Ben kargo, paketleme ve ithalat ücreti de ödedim. Neredeyse ürün kadar. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Philips teknik servis ekipleri başka marka olduğu için bakmıyor bile. Ne yapabilirim acil yardım.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
İçini açıp sen bak, gerekirse fanı yağla

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Çarşıdaki beyaz eşyacılara bir sor istersen.

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Acemi insanların eline de vermek istemiyorum onca para verdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka tornavida ayarlayıp bugün denicem açmayı
Kardom kendin anliyorsan bize sormak yerine yapmayı dene yok ben anlamıyorum diyosan tamirciye ver demis arkadaşlar ordada acemi insana vermek istemiyorum diyerek kendi acemiliğine teslim ediyorsun. 2 yorum birbiriyle akşama kadar vs atar valla 😂

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardom kendin anliyorsan bize sormak yerine yapmayı dene yok ben anlamıyorum diyosan tamirciye ver demis arkadaşlar ordada acemi insana vermek istemiyorum diyerek kendi acemiliğine teslim ediyorsun. 2 yorum birbiriyle akşama kadar vs atar valla 😂
Atar valla reis. Sıradan elektrik işlerini bile beceremiyen insanlara denk geliyorum ben burada makineyi ellerine versem çöpe bile çevirebilirler :ROFLMAO:

Abdullah abinin önerdiği Gourtmetmaxx Airfryer almıştım çok aşırı fazla kullanmadık ama bugün normal çalışırken birden çok yüksek ses gelmeye başladı. Muhtemelen fan kısmında bir problem var. Yurt dışından geldiği için de teknik destek alamıyorum. İade teklif ettiler ama ben kabul etmedim çünkü sadece ürün ücreti verebiliyoruz dediler. Ben kargo, paketleme ve ithalat ücreti de ödedim. Neredeyse ürün kadar. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Philips teknik servis ekipleri başka marka olduğu için bakmıyor bile. Ne yapabilirim acil yardım.
Rica etsem bana o airfreyin görselini atarmisin bizde o airfreyden aldık 12'lt fakat forumda ve diğer forumdaki herkesin ürünü iptal edildi acaba aynı airfreymi sizinki merak ettim.

Son düzenleme:

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Rica etsem bana o airfreyin görselini atarmisin bizde o airfreyden aldım 12'lt fakat forumda ve diğer forumdaki herkesin ürünü iptal edildi acaba aynı airfreymi sizinki merak ettim.
Screenshot_2023-05-13-22-06-12-856_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom