Amazon alışveriş 2 soru

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Reaksiyon skoru
14,585
1. Sorum: amazondan ürün alırken adreste sadece mahalleye kadar istiyor ev adresini istemiyor teslimat yaparken nasıl oluyor ?

2. Sorum: aldığım ürünlerde (monitör + klavye) ölü piksel veya bir sorum çıktığında ne yapacağım

Dostum 1.soruna cevap vereyim teslimat kısmında altta özel adres gibi bişi var 2 satırlık oraya caddeyi evi vs yazıyorsun 2. Sorun hakkında yanlış bilgi vermemek için cevaplamayayım

1. Sorum: amazondan ürün alırken adreste sadece mahalleye kadar istiyor ev adresini istemiyor teslimat yaparken nasıl oluyor ?

2. Sorum: aldığım ürünlerde (monitör + klavye) ölü piksel veya bir sorum çıktığında ne yapacağım
Çıktığında iade edeceksin dostum. Amazon kendi bünyesindeki satıcıların yapmış olduğu satışlardan dolayı 30 gün iade garantisi veriyor. Bu konuda sana sıkıntı çıkaracak bi satıcı ve paranın iade olmaması söz konusu olamaz. İçin rahat bi şekilde alabilirsin. Ama ürünün satıcı kısmına bakıyorum ben normalde. Amazon.tr'nin direkt satıcı olduğu ürünleri gözüm kapalı alıyorum. Diğerlerinde de satıcı yorumlarını inceliyorum

Bu ibarelerin olması satıcının amazon.tr olmasından mı kaynaklı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@TristanIsolde

Ekler

• Screenshot_20201114-113640_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20201114-113640_Amazon Shopping.jpg
    39.5 KB · Hit: 33
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,645
Üyeler