❌İndirim Bitti! Amazon - ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 11.673 TL

gamuza

80+
Reaksiyon skoru
24

Güzel bir indirim genellikle 12.500 + fiyatlara görüyordum, peşin fiyatına 3 taksit, değerlendirmek isteyenler için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kağıt üstünde güzel gözükmesine rağmen çok fazla panel arızası yaşayan var. İlk defa asusun bir monitöründe bu kadar arıza ve şikayet görüyorum o sebeple şahsen alınmasını önermem.

Kağıt üstünde güzel gözükmesine rağmen çok fazla panel arızası yaşayan var. İlk defa asusun bir monitöründe bu kadar arıza ve şikayet görüyorum o sebeple şahsen alınmasını önermem.
Başka modelle karıştırıyorsun. Bu modelde sorun yaşayan tek kişi görmedim.

Bu modelde hiçbir sorun yok. Gayet iyi monitör.

Bu fiyata bir daha kolay kolay gelmez. En iyi IPS modellerden. Çökün.

Rog xg27acs daha beter

O dediğin eski modellerde geçerli

G65B aldım hepsi ölü pikselli çıktı. Yakından bakıyorum monitöre ben G65B gayet iyiydi 1080p videolarda. Bunu alsam acaba yakından baktığım için pikselleşme çk olur mu ki? @İsimbulamajim @Tayfunns

Zamanında ölü piksel ve ghosting sorunu çıkması sebebi ile 3 kere elime geçen cihaz. Hepsinde de ölü pikselin çeşitli halleri bulunuyordu ve sonucunda iade ettim. Güncel üretimlerinde böyle bir sorun olmayabilir.

Alınır mı sorun çıkarır mı? bikaç gündür bu monitöre bakıyordum gaminggen vs 20bine koymuş

Zamanında ölü piksel ve ghosting sorunu çıkması sebebi ile 3 kere elime geçen cihaz. Hepsinde de ölü pikselin çeşitli halleri bulunuyordu ve sonucunda iade ettim. Güncel üretimlerinde böyle bir sorun olmayabilir.
Ölü piksel sorunu harici başka sorunları var mıydı hocam?

Geri