Neler Yeni

🔥İndirim 🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
En kötü iptal ederler ya da 6 aylık ücreti karttan ödeme olarak çeker ne olacak ,zaten hep kullanıyorum ,amazon benden ücreti yıllardır çekiyor her ay :D 2 3 kere üyeliğim aktifleşmedi bile yazma gereği duymadım adamların müşteri destekleri yaptığı kampanyalar yetiyor rahatsız etmeye gerek yok :)

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Şuan sistemde yığılma durumu olduğu için bizde burada bekliyoruz bu yüzden tam bir saat aralığı veremiyorum.
‎ÖS 5:01

123kral14

80+ Silver
"Ben de bile bile arkadaşımın telefonunu çalmıştım Allah affetsin." Demekten ne farkı var? HFLGKDGKXYFLODYİTDT
yok valla kral ne yapalım tövbe edeyim bir daha çıkmaz zaten böyle bir şey o yüzden yapmamda olay çözülür

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Olsa ne olur olmasa ne olur? Yaptığınız doğru bir şey mi? Belki kampanyayı farketti ve almak istedi de, sizin gibi fırsatçılar yüzünden alamadı.
kardeşime a52 aldım geçen hafta benim bile haberim yoktu samsungdan ne almış olabilirsin 400 tllik amazon senin fikrini değiştirecek

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
HALİME verecek sanırım veren oldu mu ?

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
kardeşime a52 aldım geçen hafta benim bile haberim yoktu samsungdan ne almış olabilirsin 400 tllik amazon senin fikrini değiştirecek
Belki haberi vardı, ya da yoktu. Sen yine de almaya hak kazanmış insanların hakkını yiyorsun. Sorsak en Müslüman sensin.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Hırsızlık yapıp prime aldınız da ne oldu şimdi? Türk insanı çok aciz çok yazık çocuklarını da kendileri gibi aciz yetiştirmişler. Mk köylü kurnazları
küfür etme

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Status
Bu konu kilitlenmiştir.