Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sipariş aşamasında 2 li kit yazıyordu yani 1 paketin içerisinde 2 adet ram var 2 li kit demek. 2 adet kit yazsaydı 2 paket şekilde gelmesi gerekirdi. Buradaki arkadaşlar da Amazon Tr desteğe yazıyor ancak ürün germany tarafından satılıp gönderiliyor. Amazon tr hiç bir şey yapamıyor germany siparişlerinde iade ve iptal hariç bilgi dahi göremiyorlar.
Dostum.
1673095631533.png

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,214
İsim
Lokman Doğan
ne zaman ulaşacak ramler sonunu çok merak ediyorum inşallah 2x16 dır

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Herhangi bir sorunda ürün yanlış gelse bile almak isteyen olursa. Ben video kaydı aldım bütün müşteri temsilcileriyle konuşmalar var. Örnek olması açısından yardımcı olabilirim. 5 dakika video aldım neredeyse müşteri temsilcisi ile konuşmamı.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
Herhangi bir sorunda ürün yanlış gelse bile almak isteyen olursa. Ben video kaydı aldım bütün müşteri temsilcileriyle konuşmalar var. Örnek olması açısından yardımcı olabilirim. 5 dakika video aldım neredeyse müşteri temsilcisi ile konuşmamı.
en kötü iade ederiz nolacak iade ücreti çıkarsa da öderiz. Teşekkürler paylaşım için riske girmeye değer.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
en kötü iade ederiz nolacak iade ücreti çıkarsa da öderiz. Teşekkürler paylaşım için riske girmeye değer.
2x8 gb gelirse bile 32 gb olarak alabiliriz. Çünkü açıklamada 16gb ve 2 adet yazıyor zaten. Hepsinin kaydı var. Hata yapmışız derlerse bile doğrusunun kaydıda var. Nasıl yazılması gerekiyordu vs. uğraşırsak 32 gb olarak alabiliriz.

Edit: Doğrusu şu şekilde olmalı. 8 gb 2 adet veya 16gb 1 adet şeklinde.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Berkay BABUCCU
2x8 gb gelirse bile 32 gb olarak alabiliriz. Çünkü açıklamada 16gb ve 2 adet yazıyor zaten. Hepsinin kaydı var. Hata yapmışız derlerse bile doğrusunun kaydıda var. Nasıl yazılması gerekiyordu vs. uğraşırsak 32 gb olarak alabiliriz.
bende desteğe yazdım destek emin olamadı. 2x8 geleiblir diye belirtti. İade edersiniz dedi. Ama işi zorlamak istersek dediğin gibi 32 gb gönderebilir veyahut adamlar gelen ürünü hediye edebilirler. Ürünler gelsin bence baktık hepimiz hüsrana uğradık sen kaydı atarsın desteğe yazarız .D

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Kaçırdığıma çok üzüldüm alanlara hayırlı olsun amazon yanlış iş yapmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom