Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Tüh kaçırmışım, amazonda trendyol gibi bir rezillik olacağını sanmıyorum. Gerekirse o ramin kodu farklı bile olsa yazıda belirtilen gider. Bir şekilde çözülür. en kötü iade alınır kimse bir şey kaybetmez ama ramler gelirse. 2500 den okutursunuz sarı sitede. Alanlara hayırlı olsun. Görsem hemen çekerdim. İndirim üstadı @Ckribrahim 'e teşekkürler.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Tüh kaçırmışım, amazonda trendyol gibi bir rezillik olacağını sanmıyorum. Gerekirse o ramin kodu farklı bile olsa yazıda belirtilen gider. Bir şekilde çözülür. en kötü iade alınır kimse bir şey kaybetmez ama ramler gelirse. 2500 den okutursunuz sarı sitede. Alanlara hayırlı olsun. Görsem hemen çekerdim. İndirim üstadı @Ckribrahim 'e teşekkürler.
hayır hocam daha önce bir kere laptop aldım iptal edildi sonra usb aldım iptal edildi en son airfryerı da iptal edince artık amazona da güvenmiyorum ama ben de yetişemedim üzüldüm gerçekten rami 32ye çıkarmam gerekiyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Sıkıntı nedir ? 16GB modülden 2' li set olarak gözüküyor zaten ?
2li set diyince aynı üründen 2 tane gönderecekler diye mi bekliyorsun hocam? ramlerde tek modül ve ikili set olarak geçer amazonda. ikili set dediğinde 2x8 gibi gönderir yani 2x8x2 değil. yani iki modül dediğinde dual channel olarak anlamanız gerekiyor. ramin kodu var zaten kodda ne yazıyorsa o gelir kodunu aratın bakın bu bakar basit.

Bilal539

80+ Silver
hayır hocam daha önce bir kere laptop aldım iptal edildi sonra usb aldım iptal edildi en son airfryerı da iptal edince artık amazona da güvenmiyorum ama ben de yetişemedim üzüldüm gerçekten rami 32ye çıkarmam gerekiyordu
Amazon germany iptali zor bu arada.

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Neden bu kadar dert ettiniz anlamadım. Müşteri temsilcisi her birinin 16 GB olduğunu ve bu şekilde gelmezse rahatlıkla iade edebileceğimizi de söyledi. Denedik, gelirse çok iyi gelmezse iade ederiz bu kadar basit. Alamayan arkadaşların çamur atmasına gerek yok.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
2li set diyince aynı üründen 2 tane gönderecekler diye mi bekliyorsun hocam? ramlerde tek modül ve ikili set olarak geçer amazonda. ikili set dediğinde 2x8 gibi gönderir yani 2x8x2 değil. yani iki modül dediğinde dual channel olarak anlamanız gerekiyor. ramin kodu var zaten kodda ne yazıyorsa o gelir kodunu aratın bakın bu bakar basit.
Arkadaşa katılıyorum. Googlea da yazın seri nosunu bakın. Ölçü dediği toplam ram kapasitesi. 16 yazıyor 2li set diyor yani 2x8 toplam 16gb şeklinde. 32 gb olanda mesela 32 gb yazıyor 16gb 2li set yazmıyor.

Amazon TR olsa neyse de kaç ay bekleyeceksiniz 16gb gelecek 2x8

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan