bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
DM ile dönüş yapılmıştır.Hemmen satayım abime cuzi miktarda kaar oranı ile
DM ile dönüş yapılmıştır.Hemmen satayım abime cuzi miktarda kaar oranı ile
şimdi bunların hepsi muhtemelen 2x8 16gb olarak gelecek hepsini iade edersen amazon adadan seni uğurlar bilgin olsun30 ocak - 26 şubat ne amazon
Nasipte varsaşimdi bunların hepsi muhtemelen 2x8 16gb olarak gelecek hepsini iade edersen amazon adadan seni uğurlar bilgin olsun
Zorbir gün güme gideceksin ibrahim
Ama bunda yukarda belirtmiş zaten 2x16 gb diye
hayır hocam daha önce bir kere laptop aldım iptal edildi sonra usb aldım iptal edildi en son airfryerı da iptal edince artık amazona da güvenmiyorum ama ben de yetişemedim üzüldüm gerçekten rami 32ye çıkarmam gerekiyorduTüh kaçırmışım, amazonda trendyol gibi bir rezillik olacağını sanmıyorum. Gerekirse o ramin kodu farklı bile olsa yazıda belirtilen gider. Bir şekilde çözülür. en kötü iade alınır kimse bir şey kaybetmez ama ramler gelirse. 2500 den okutursunuz sarı sitede. Alanlara hayırlı olsun. Görsem hemen çekerdim. İndirim üstadı @Ckribrahim 'e teşekkürler.
2li set diyince aynı üründen 2 tane gönderecekler diye mi bekliyorsun hocam? ramlerde tek modül ve ikili set olarak geçer amazonda. ikili set dediğinde 2x8 gibi gönderir yani 2x8x2 değil. yani iki modül dediğinde dual channel olarak anlamanız gerekiyor. ramin kodu var zaten kodda ne yazıyorsa o gelir kodunu aratın bakın bu bakar basit.Sıkıntı nedir ? 16GB modülden 2' li set olarak gözüküyor zaten ?
Amazon germany iptali zor bu arada.hayır hocam daha önce bir kere laptop aldım iptal edildi sonra usb aldım iptal edildi en son airfryerı da iptal edince artık amazona da güvenmiyorum ama ben de yetişemedim üzüldüm gerçekten rami 32ye çıkarmam gerekiyordu
Arkadaşa katılıyorum. Googlea da yazın seri nosunu bakın. Ölçü dediği toplam ram kapasitesi. 16 yazıyor 2li set diyor yani 2x8 toplam 16gb şeklinde. 32 gb olanda mesela 32 gb yazıyor 16gb 2li set yazmıyor.2li set diyince aynı üründen 2 tane gönderecekler diye mi bekliyorsun hocam? ramlerde tek modül ve ikili set olarak geçer amazonda. ikili set dediğinde 2x8 gibi gönderir yani 2x8x2 değil. yani iki modül dediğinde dual channel olarak anlamanız gerekiyor. ramin kodu var zaten kodda ne yazıyorsa o gelir kodunu aratın bakın bu bakar basit.