Bios ayarlarında bir sorun olabilir. Aynı ramin siyah ve rgbsiz versiyonunu kullanıyorum, b450m s2h ve 5600 ile 3600mhz cl17 kullanabiliyorum. Cl17 için BIOS'dan gear down mode açman lazım. Frekans için de xmp aktif etmen yeterli. 3400 falan diyorsan senin sistemde bir sıkıntı vardır.CL17 3600 olanı Türkiye’de bi satıcıdan aldım ancak ne cl16 ne cl17 de 3600 de çalışmıyor haberiniz olsun. Ryzen 5900x ve Asus B550 Tuf ile max 3400 küsürlü bir frekansta çalıştırabildim. Timing(CL) ise 22 ya da 24 gibi değişik değerlerde çalışıyor. Ryzen işlemci ile kullanacaklar bunu göze alarak satın alın.
Ayrıca bu CL17 ramin kingstonun sitesinde kodunu bulamadım 3 hafta önce. Belki sonradan eklenmiştir
allah allah nasıl olur yavvvv.. hani 2*16 geliyordu konu sahibi herşeyi çok biliyorduböyle...
yanıltıcı bilgi yok ki? ürünün başlığındaki kodunda ne yazıyorsa o verilir. amazon germany satıcısının tr ile alakası yok çikilata şeker verirler belkiNeyse sağlık olsun belki yanıltıcı bilgilendirme yüzünden telafi ederler
İade ettim zaten o ramleri, kit halinde satılmıyordu. Yakın fiyata cl16 3600mhz 2x16gb kit aldım başka marka, onlarda problem yokBios ayarlarında bir sorun olabilir. Aynı ramin siyah ve rgbsiz versiyonunu kullanıyorum, b450m s2h ve 5600 ile 3600mhz cl17 kullanabiliyorum. Cl17 için BIOS'dan gear down mode açman lazım. Frekans için de xmp aktif etmen yeterli. 3400 falan diyorsan senin sistemde bir sıkıntı vardır.
Sende sorun var. Stok ayarlarıyla kullanılıyor bu ramCL17 3600 olanı Türkiye’de bi satıcıdan aldım ancak ne cl16 ne cl17 de 3600 de çalışmıyor haberiniz olsun. Ryzen 5900x ve Asus B550 Tuf ile max 3400 küsürlü bir frekansta çalıştırabildim. Timing(CL) ise 22 ya da 24 gibi değişik değerlerde çalışıyor. Ryzen işlemci ile kullanacaklar bunu göze alarak satın alın.
Ayrıca bu CL17 ramin kingstonun sitesinde kodunu bulamadım 3 hafta önce. Belki sonradan eklenmiştir
Hocam bu neyin çirkefliği acaba? Burada o ramleri görüp alabilecek zekaya sahip insanların senin bu gevşek tavırdaki tavsiyelerine ihtiyacı yoktu.
stokta var şuan 3 adet alan arkadaş 4. adeti alabilir![]()
AĞLAHocam bu neyin çirkefliği acaba? Burada o ramleri görüp alabilecek zekaya sahip insanların senin bu gevşek tavırdaki tavsiyelerine ihtiyacı yoktu.
Alan zaten hata olduğunu bilerek, denemek amaçlı aldı. Konuda rezil gibi zıplamayı bırak ve işine dön.
Herkesin bağladığı para seni kasmasın.
indirim bitmemiş herhalde? 2x16 3600mhz 1700tl 1 stok var diyoDirek yapıştırın. 1600 TL ye 32gb ram bulmuşsunuz sormayın bile. Üstelik BEYAZ RGB
Bence 3200mhz alınması daha iyi.
3200 MHZ CL16 2x16GB 1669 TL
3600 MHZ CL17 2x16 GB 1935 TL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş kavrayamiyor onu.sanirim riske atacak parası yok bizim attığımız paraya takılıyor. Bu bir risk benim kart bakiyem yüksek bastım aldım. 16 gelirse evim ile mng arası 2 dk yurume mesafesinde her gün önünden geciyorum ise giderken gidecem vercem ise geccem iade de ek para muhabbeti de yalan firma kendisi diyor ek masrafsiz iade edebilirsiniz diye.Neden girmeyim ki riske.Hk gaming klavyelerinde de riske girdkk evde 4 klavye var 2 tane sattim 2 mouse vardi biri i kullaniyorum birini sattim suan 2 klavyeve bir mouse ile hepsi belese geldi kalan 4 klavye ve elimdeki mouse sadece Kar.Riske atacak param var kullaniyorum uğraştığını düşünüyorsan yapmazsin ben ugrasi goze alarak yapiyorum.Bu kdr aglanmasini cozemedim ;DHocam bu neyin çirkefliği acaba? Burada o ramleri görüp alabilecek zekaya sahip insanların senin bu gevşek tavırdaki tavsiyelerine ihtiyacı yoktu.
Alan zaten hata olduğunu bilerek, denemek amaçlı aldı. Konuda rezil gibi zıplamayı bırak ve işine dön.
Herkesin bağladığı para seni kasmasın.