Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
allah allah nasıl olur yavvvv.. hani 2*16 geliyordu konu sahibi herşeyi çok biliyordu 🤓

🤣🤣
Sen okuduğunu anlamıyorsun yada anladığını sanıyorsun. Kesin gelecek diye kimse bir şey söylemedi gelme ihtimali olabilir dedim. Bana ürün geldiğinde ben bunu 32 gb olarak alıcam. 16gb geldi iade edeyim ile değil. Ortadaki hatayı kendi lehime çevirmeyi düşünüyorum. Video kayıtları fotoğraflar hepsi hazır. Sadece ürünün teslim edilmesini bekliyorum. Daha sonrasında yazım hatası olduğu için peşine düşüp 32gb olarak bu rami alıcam.

Bu fotoğraf yeterli sanırım. Diğerleri bende kalsın.
1673626324128.png

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Çok hawlısın abi 50 bin Tele mı harcıyorsun aman tanrım ağlıyorum şuan kansersiniz böyle parayla hava atıcak kadar düştüysen ne diyeyim.İsteyen alır isteyen almaz kudurmuşsun epey 10 sayfa boş mesajlarınla dolu.
Evet dostum bende 100 bin harcıyorum ama saatlerce forumda indirim için milletle tartışıyorum

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
anlamiyorum niye konuyu uzatiyorsunuz isteyen alir isteyen almaz kimse kimseye kefil olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
aldım ıptal etim yanı bazıları var grupta adam ındırım paylastına lanet etırıyor adam ne guzel paylasmıs paylasırken altına almayanı doverler demis sanki arkadaslar bıraz ınsan olun bazıları cıden ıyılıkten sogutuyor yazık

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
aldım ıptal etim yanı bazıları var grupta adam ındırım paylastına lanet etırıyor adam ne guzel paylasmıs paylasırken altına almayanı doverler demis sanki arkadaslar bıraz ınsan olun bazıları cıden ıyılıkten sogutuyor yazık
aynen öyle sanarsın kafasına silah dayamışlar al diye.Alan alır almayan almaz :D

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Arkadaşın kuyruk acısı bir ihtimal 2x16 gelirse nasıl alamadım lannn ben kuyruk acısı. Herkes oynadığı kumarın farkında ve parasının derdine düşmemiş. Arkadaş günlerdir takık bir şekilde toksik yorumlar yapıyor. Birde harcadığı para ile hava atıyor. Hayır madem paran çok ne işin var bu konunun yorumunun altında? Yani neden laf yetiştirme derdine düştün. 2x8 gelse ne olur 2x16 gelse ne olur?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Evet dostum bende 100 bin harcıyorum ama saatlerce forumda indirim için milletle tartışıyorum
Tartışmıyorum diycektim sanırım eğer şuan ki cümlen doğruysa... Boşa yazmışım o cümleleri

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom