Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen okuduğunu anlamıyorsun yada anladığını sanıyorsun. Kesin gelecek diye kimse bir şey söylemedi gelme ihtimali olabilir dedim. Bana ürün geldiğinde ben bunu 32 gb olarak alıcam. 16gb geldi iade edeyim ile değil. Ortadaki hatayı kendi lehime çevirmeyi düşünüyorum. Video kayıtları fotoğraflar hepsi hazır. Sadece ürünün teslim edilmesini bekliyorum. Daha sonrasında yazım hatası olduğu için peşine düşüp 32gb olarak bu rami alıcam.

Bu fotoğraf yeterli sanırım. Diğerleri bende kalsın.
Alıntıyı görüntüle
aynen kardeşim alırsın, yanında bir de touch blue al bana..

Alınca umarım ismin falan değişmez. Sizin gibiler 2 gün sonra yok oluyor çünkü.
değişmez merak etme, sen bunları değiştir ama daha fazla rezil olma 😂

1673639546698.png

"Sen okuduğunu anlamıyorsun yada anladığını sanıyorsun. Kesin gelecek diye kimse bir şey söylemedi gelme ihtimali olabilir dedim"

😂

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

"Sen okuduğunu anlamıyorsun yada anladığını sanıyorsun. Kesin gelecek diye kimse bir şey söylemedi gelme ihtimali olabilir dedim"

😂
Herkes işine geldiğine göre cevap veriyor ne güzel hayat.
Emin olmak için soruyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

😂
Benim rezil olma gibi bir korkum yok. 2 günlük (uyarı alıcam muhtemelen) Bebeler bana ders vermeye çalışıyor ya hayyyyreeet edersin.

Bu forumda @Ckribrahim in yaptıgı paylaşımların, indirimlerin haddi hesabı yok ve bu paylaşımlardan dolayı bir kazancı oldugunu da düşünmüyorum ancak bir tane ram için bir insana bu kadar laf edilmesi bana cok absürt geliyor. Kendisini yaptıgı her bir paylaşım için tebrik ediyorum bu forumdaki insanlar için ayırdığı vakti de takdir ediyorum.

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
İndirim kurdu ciddiye alınıp cevap verilecek birisi değil

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Valla İbrahim benim gözümde 10 numara adam. İndirim paylaşan arkadaşlara teşekkür etmek yerine böyle karakteri oturmamış beyni gelişimini tamamlayamadan hata vermiş kendini bişey zanneden kişilerden dolayı, indirim paylaşan arkadaşlar bazen pişman olabiliyor. Gerçi @Ckribrahim 'in bunları kafaya takmaz.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
16x2 gelen oldu mu?

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Furkan Harmancı
Stoklara gelmiş müşteri hizmetlerine bende bağlandım 2x16 dedi. Her ihtimale karşı satın aldım yanlış ürün gelse bile müşteri hizmetleri böyle dediği için bir hakkım olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
enes hünkar
Stoklara gelmiş müşteri hizmetlerine bende bağlandım 2x16 dedi. Her ihtimale karşı satın aldım yanlış ürün gelse bile müşteri hizmetleri böyle dediği için bir hakkım olur mu?
amazon üzmez. 2 gün once 1 adet stok açıldı bende aldım. müşteri temsilcisine detaylı sorgulattım. 2x8 gb dedi. iptal ettim o an. hepsi farklı cevap veriyor. gelen arkadaşlardan belli olur.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,772
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
amazon üzmez. 2 gün once 1 adet stok açıldı bende aldım. müşteri temsilcisine detaylı sorgulattım. 2x8 gb dedi. iptal ettim o an. hepsi farklı cevap veriyor. gelen arkadaşlardan belli olur.
Onlar da oradaki bilgilere bakıp söylüyor bilgilerde bi hata var o yüzden birinin dediğini diğeri tutmuyor :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,457
Üyeler
167,657
Son üye
Mertsen0
Top Bottom