Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AMAZON BEYAZ KİNGSTON RAMLERİN HEDİYE ÇEKİ GÜNCELLEMESİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

r4NG3r

80+ Silver
arkadaş kafayı yemiş galiba bende başından beri 2x8 geleceğini düşünüyordum ama almış olsam iade etmekle bile uğraşmazdım belki beyaz kasam var zaten normalde beyaz ramler 1300 tl felan iadeyle uğraşacağıma bunu kullanırdım millete ağla felan yazmak nasıl bir ezikliktir

eqea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ege
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım - Bilgisayar Sistemleri
Ramlar 2x8 olarak fotoğraflardada mevcut konu güncel yorumalrı okumasam ben bile kasam yokken takmaya alıyordum DİKKATLİ OLALIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Arkadaş kavrayamiyor onu.sanirim riske atacak parası yok bizim attığımız paraya takılıyor. Bu bir risk benim kart bakiyem yüksek bastım aldım. 16 gelirse evim ile mng arası 2 dk yurume mesafesinde her gün önünden geciyorum ise giderken gidecem vercem ise geccem iade de ek para muhabbeti de yalan firma kendisi diyor ek masrafsiz iade edebilirsiniz diye.Neden girmeyim ki riske.Hk gaming klavyelerinde de riske girdkk evde 4 klavye var 2 tane sattim 2 mouse vardi biri i kullaniyorum birini sattim suan 2 klavyeve bir mouse ile hepsi belese geldi kalan 4 klavye ve elimdeki mouse sadece Kar.Riske atacak param var kullaniyorum uğraştığını düşünüyorsan yapmazsin ben ugrasi goze alarak yapiyorum.Bu kdr aglanmasini cozemedim ;D
sadece son 30 gün içerisinde yaptığım alışverişler bunlar. daha çok var ama atmaya gerek duymadım ben senin gibi kredi kartı bakiyesindende çekmiyorum direk tek çekim parasını verip alıyorum :D:D riske atacak param çok ama çöpe atıp millete işlettirecek param yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bu arada mng kargoyla yurtdışına iade verebileceğini sanmanda ne kadar alışveriş özürlüsü olduğunu gösteriyor. sen daha hangi kargoyla gönderebileceğini bilmiyorsun :D TRden ürün aldığını sanıyor paşam evine gelip alacaklar sanıyor :D

Ekler

• als1.jpg
    als1.jpg
    22.8 KB · Hit: 154
  • als2.jpg
    als2.jpg
    193.3 KB · Hit: 152
  • als3.jpg
    als3.jpg
    11.5 KB · Hit: 144
  • als4.jpg
    als4.jpg
    45.4 KB · Hit: 145
Son düzenleme:

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
sadece son 30 gün içerisinde yaptığım alışverişler bunlar. daha çok var ama atmaya gerek duymadım ben senin gibi kredi kartı bakiyesindende çekmiyorum direk tek çekim parasını verip alıyorum :D:D riske atacak param çok ama çöpe atıp millete işlettirecek param yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

he bu arada mng kargoyla yurtdışına iade verebileceğini sanmanda ne kadar alışveriş özürlüsü olduğunu gösteriyor. sen daha hangi kargoyla gönderebileceğini bilmiyorsun :D TRden ürün aldığını sanıyor paşam evine gelip alacaklar sanıyor :D
:D son 30 günde yaptığın alışverişi çözemedim banane bundan. 30 gün içinde iade yaptığım takdirde kesintisiz para iadesi yapılacağı söyleniyor. Hangi firma olduğu da önemli değil her şekilde iade işlemini gerçekleştirebilirim.Yani yine girdi çıktı yok bana çöpe attığım bir para da yok ben her şekilde o parayı müşteri temsilcisinden kupon olarak bile alabilirim o yüzden kafam rahat. Sanırım sen uğraşmaya üşenen bu sebeple almayan ama lan ya gelirse diye konuyu takip edenlerdensin. Üzülme tamam biz 16x2 de gelse sırf senin için 8x2 geldi yazarız <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
:D son 30 günde yaptığın alışverişi çözemedim banane bundan. 30 gün içinde iade yaptığım takdirde kesintisiz para iadesi yapılacağı söyleniyor. Hangi firma olduğu da önemli değil her şekilde iade işlemini gerçekleştirebilirim.Yani yine girdi çıktı yok bana çöpe attığım bir para da yok ben her şekilde o parayı müşteri temsilcisinden kupon olarak bile alabilirim o yüzden kafam rahat. Sanırım sen uğraşmaya üşenen bu sebeple almayan ama lan ya gelirse diye konuyu takip edenlerdensin. Üzülme tamam biz 16x2 de gelse sırf senin için 8x2 geldi yazarız <3
parası yok yazdığın için son 30 günde aldığım bazı şeyleri attım. ortalama aylık 50bin tl harcıyorum ben hemde senin gibi kredi kartından güç bela değil tek çekim. o yüzden attım yani. ben zaten bunun fırsat olduğunu bilsem sana kalmadan 10 adet alırdım merak etme. ama kafayı kullanıp herşeye atlamamak önemli tabi. zamanla tecrübelenirsin sende çaylak

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
parası yok yazdığın için son 30 günde aldığım bazı şeyleri attım. ortalama aylık 50bin TL harcıyorum ben hemde senin gibi kredi kartından güç bela değil tek çekim. o yüzden attım yani. ben zaten bunun fırsat olduğunu bilsem sana kalmadan 10 adet alırdım merak etme. ama kafayı kullanıp herşeye atlamamak önemli tabi. zamanla tecrübelenirsin sende çaylak
Madem çok zekisin tecrübelisin. O zaman almadığın üründe bu kadar ağlama yavaştan uza :) Alanlar olarak biz bekliyoruz gelince iade ederiz etmeyiz orası bize kalmış senin ağlaman gereken bir durum yok :) rahatca uzayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
he bu arada 3 adet satın almışsın daha gümrükte takılacağını bilmiyorsun aynı üründen 3 adet alınca. 2 adet sınırlaması var. buda son yorumum çünkü cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
he bu arada 3 adet satın almışsın daha gümrükte takılacağını bilmiyorsun aynı üründen 3 adet alınca. 2 adet sınırlaması var. buda son yorumum çünkü cahile laf anlatmak deveye hendek anlatmaktan zor.
ben mi ? ben 3 adet almadım 1 adet aldım :) Sen karıştırdın sanırım olsun sen uzayabilirsin alan düşünsün bunları sen değil. :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
parası yok yazdığın için son 30 günde aldığım bazı şeyleri attım. ortalama aylık 50bin TL harcıyorum ben hemde senin gibi kredi kartından güç bela değil tek çekim. o yüzden attım yani. ben zaten bunun fırsat olduğunu bilsem sana kalmadan 10 adet alırdım merak etme. ama kafayı kullanıp herşeye atlamamak önemli tabi. zamanla tecrübelenirsin sende çaylak
Çok hawlısın abi 50 bin Tele mı harcıyorsun aman tanrım ağlıyorum şuan kansersiniz böyle parayla hava atıcak kadar düştüysen ne diyeyim.İsteyen alır isteyen almaz kudurmuşsun epey 10 sayfa boş mesajlarınla dolu.

Mestke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Mesut Kızılkaya
böyle bitmiş konuların yorumlarını kapatsanıza abi ya boş yapan yapana

brxtt

80+
Geri gönderirken kargo ücreti verilmiyor destegin aciklamasi var. İkincisi fotografin pek doğru olduğunu sanmıyorum çünkü aninda siparis veren kimseye gitmeyip arkadaşa gitmesi anormal olmuş keşke amazondan teslim edildi fotosu da atsaydi :)
DHL ile geldi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-01-13 160618.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-13 160618.png
    45.3 KB · Hit: 119
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,007