Neler Yeni

AMAZON.COM.TR DEN ALINAN ÜRÜN GÜMRÜK VERGİSİNE GİRER Mİ GÜMRÜKTE KALIR MI?

kossstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
Arkadaşlar amazon tr den sipariş vereceğim 5000 tl lik ürün yurt dışından mı gelir yoksa türkiyeden mi ona göre satın alacağım.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Göktuğ Demircan
Arkadaşlar amazon tr den sipariş vereceğim 5000 tl lik ürün yurt dışından mı gelir yoksa türkiyeden mi ona göre satın alacağım.
altında ithalat ücreti bilmemne bilmemne yazmıyorsa Türkiye'den geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir şey yazmıyorsa tr den gelir

Ekler

• Screenshot_20241202_211550.jpg
    Screenshot_20241202_211550.jpg
    651.1 KB · Hit: 17

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
link at bir bakalım

kossstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
link at bir bakalım
altında ithalat ücreti bilmemne bilmemne yazmıyorsa Türkiye'den geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle bir şey yazmıyorsa tr den gelir
amazon tr türkiye satıcısı yurtdışı ile lakası yok
link bu,şeyden dolayı sordum şikayet var da gümrükte takıldı yok ekstra para şu bu yazanlar var da ondan sorayım dedim.Ama onların ürünlerinin altında zaten yurtdışından gelir yazıyor benimkinde öyle bir ibare yok ama yine de teyit etmek için sormak istedim size.

Bir de ekstra olarak spesifik olarak bu ürünle alakalı bir şey soracağım bu ürünün satıcısı "razer shop" adında bir firma ve hepsi burada olsun teknosanın internet sitesi olsun hep bu firma satıyor ürünleri;tabii aralarda başka firmalarda var satan; ama teknosa medimarket mağazalarına gidip sorduğumda eğer ürün fiziksel olarak bizde değilse türkiyeye resmi satışı yoktur bence teknosa değilse satıcı güvenmeyin dediler yani sizce razer shop mağazasına güvenip alayım mı yoksa ne yapayım el mahkum başka çare yok başka satıcı yok doğru düzgün.

Top Bottom