🔥İndirim 🔥Amazon da Dev İndirimler Ugreen Ürünleri ve İnternet Kablolarında İndirim🔥

1756758988271.webp

@OrkunJJ usta böyle bir internet için hangi ethernet kablosunu önerirsiniz? internet sağlayıcısı türk telekom

Arkadaşlar ciddi indirim gördüğüm ürünleri aşağıya bıraktım.
Girin Amazon a talan edin. Ugreen, Veggieg, Rocoren vb. bir sürü markada dehşet indirimler mevcut.
Bazı ürünlerde 2500 ve üzeri sepet yapınca %20 indirim yapıyor, bazılarında da 750TL ye %10 indirim uyguluyor bilginize.

Farklı markalarda ve farklı ürün kategorilerinde de çok güzel indirimler mevcut, bulduklarınızı bu konuya yorum olarak ta atabilirsiniz.
Yukarıda ki 10 metre kabloları geçen hafta baktığımda 700 800TL idi. 240TL bedava bir fiyat. En son 2023 de almıştım 260TL'ye.

Arkadaşlar bir de ek olarak Rocoren diye bir marka gelmiş Amazon'a. Birkaç farklı ürün sipariş ettim. Hem fiyatları uygun hem indirim oranı çok iyi hem de fotoğraflardan Ugreen ürünlerini anımsatıyor.

Veggieg ürünlerine de göz atın fiyatlar çok cazip.

Bu ethernet adaptör ve usb çoklayıcı adaptörü 2 hafta önce 750TL ye almıştım. Metal gövde kayıpsız aktarım hem Type C hem Usb tavsiye ederim. 650TL ye düşmüş. Rakiplerine göre avantajlı.

TP Link Ethernet Adaptörleri

CS2 de pinge çok önem veren biriyim Faceit 2-2.5k ELO bandında oynuyoruz ve ping çok etkiliyor. Tavsiyeniz var mı bu kablolardan? Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    8.9 KB · Hit: 69
Alıntıyı görüntüle

@OrkunJJ usta böyle bir internet için hangi ethernet kablosunu önerirsiniz? internet sağlayıcısı türk telekom
Hocam paketiniz düşük zaten. Ne kablo taksanız bundan aşırı farklı bir sonuç göremezsiniz. Tek fark mevcut kablonuzdan daha üst yani daha iyi bir kablo alırsanız ping değerlerinizde biraz düşme görebilirsiniz ama günlük kullanımınızda vs. hiçbir fark hissetmezsiniz. Öte yandan hiç etkilemeyedebilir.

Hocam paketiniz düşük zaten. Ne kablo taksanız bundan aşırı farklı bir sonuç göremezsiniz. Tek fark mevcut kablonuzdan daha üst yani daha iyi bir kablo alırsanız ping değerlerinizde biraz düşme görebilirsiniz ama günlük kullanımınızda vs. hiçbir fark hissetmezsiniz. Öte yandan hiç etkilemeyedebilir.
Brom bir kişi için soruyorum da indirimdeyken kaliteli bir kablo almak mantıklı ise ve bir öneriniz var ise onu değerlendirelim benim bilgim yok bu konularda

CS2 de pinge çok önem veren biriyim Faceit 2-2.5k ELO bandında oynuyoruz ve ping çok etkiliyor. Tavsiyeniz var mı bu kablolardan? Turkcell Superonline Fiber kullanıyorum.
Hocam önceki yorumlarda önerdiğim Ugreen Cat6a Slim önerebilirim. Kendim Türk Telekom fiber de arada 1 switch cihaz olmasına rağmen 2ms ping alıyorum bu kablo ile. Ama size en iyi tavsiyem ont ile routerınızın arasındaki kabloyu da kaliteli bir kabloyla değiştirmeniz.
Ben Ugreen Cat7 almıştım ont ile router arasına. Veggieg in 1 metrelik Cat8 inden ve 10 metreliğinden sipariş ettim denemek için. Tahminimce ya hiç fark olmayacak ya daha iyi sonuç gösterecek. Duruma göre Ugreen i geri iade edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brom bir kişi için soruyorum da indirimdeyken kaliteli bir kablo almak mantıklı ise ve bir öneriniz var ise onu değerlendirelim benim bilgim yok bu konularda
Hocam yukarıda attığım Ugreen kabloların hepsi kaliteli. Evimde hep Ugreen kullanıyorum hep indirimden uygun fiyattan toplayıp stok yaptım. Şimdi yine bir sürü aldım ihtiyaç halinde kullanmak üzere. Tamamen sizin ihtiyacınıza bağlı. Ama bu kablolar arasında en avantajlı en f/p olanı Ugreen Cat6a Slim 10 metrelik olan. 2023 Yılında 260TL küsüre almıştım. 2025 yılının son demlerinde 240TL ye bu kablo bedava. Normal markasız kabloların zaten 1 metresi 20TL yani :D Alıp geçin direk.

1 ay önce 820tlye aldığım usb hub 570'e düşmüş :/ https://amzn.eu/d/11ODSJA
Hocam sipariş tarihinizin üzerinden 30 gün geçmedi ise hemen iade açıp yenisini sipariş edin.
Benim de son 30 gün içinde aldığım ürünlerde fiyatlar düşmüş. Canlı desteğe bağlanıp fiyat farkını iade istedim yapamadılar, iade edip yeniden sipariş edebilirsiniz diye dönüş yaptılar bende öyle yapıyorum şu anda.

Hocam sipariş tarihinizin üzerinden 30 gün geçmedi ise hemen iade açıp yenisini sipariş edin.
Benim de son 30 gün içinde aldığım ürünlerde fiyatlar düşmüş. Canlı desteğe bağlanıp fiyat farkını iade istedim yapamadılar, iade edip yeniden sipariş edebilirsiniz diye dönüş yaptılar bende öyle yapıyorum şu anda.
37 gün geçti. Sanırım artık imkansız ama bunlar yenisini ucuz diye alacağımızı bilmesine rağmen 1 ay kullanılmış usb hubı ne yapıyor merak etmişimdir.

37 gün geçti. Sanırım artık imkansız ama bunlar yenisini ucuz diye alacağımızı bilmesine rağmen 1 ay kullanılmış usb hubı ne yapıyor merak etmişimdir.
Hocam yeniden paketlemeye uygunsa paketleyip sıfır satıyorlar ama genelde böyle olmuyor. Amazon Depo üzerinden ikinci el olarak satışa çıkarıyorlar boşu boşuna zarar ediyorlar bu süreçte.

İndirimler güzelde hiç kullanacağım bir şey yok. Hee 2gbps net kablosumu, hemen çektim 30 tane : D

2 metre 100w kablo iyi olur ama o kadar zor verir bence. Sipariş verdim ama yorumu pek iyi değil.

Geri