❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Aynı pakette aynı üründen 3 ürün hakkin var bir sıkıntı olmaz

Sorun ürün adedi değil; sorun, ürün adetlerinin toplam değerinin tek kargoda gelmesi. Eğer gümrük, ürün değerinin 30 euro olarak beyan edilmesine onay verse bile, iki ürünün aynı pakette geldiğini görürse yine izin vermiyor. Çünkü tek kargo değerinin 30 euroyu aşmaması gerekiyor. Bu yüzden riskli bir durum.

Aynı pakette gönderirlerse sıkıntı olabiliyor
Aynı değil farklı ürün almıştım dün geldi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerden aldın nasıl bişey bende almayı düşünüyorum switch opener falan lazım.
aldığım set böyle geldi. lube kıvamı güzel ne çok sıvı ne çok katı. switch opener metal geldi ve hem oem hem cherry tipteki switchlere uygun. ben çok beğendim. set ayrıca plastik bi kutuda geldi koruma-saklama için güzel.

link : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL25SQ1M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

d61fdd50-8f22-465f-a76d-31b3bad338b8.webp

Son düzenleme:
Eğer ekim ayı içerisinde 5 adet yurtdışı siparişin varsa takılır, başka yurtdışı siparişin yoksa yani 5'i geçmediyse takılmaz. Benim 2. oldu umarım takılmaz.

Yeni bir mesaj attım ve onu da sordum bakalım ne diyecek.
Eyvallah hocam aylar oldu yd alışverişi yapmayalı sağolasınız.

Aynı değil farklı ürün almıştım dün geldi o

aldığım set böyle geldi. lube kıvamı güzel ne çok sıvı ne çok katı. switch opener metal geldi ve hem oem hem cherry tipteki switchlere uygun. ben çok beğendim. set ayrıca plastik bi kutuda geldi koruma-saklama için güzel.

link : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL25SQ1M?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Alıntıyı görüntüle
Güzelmiş hocam bende alayım bundan

Eğer ekim ayı içerisinde 5 adet yurtdışı siparişin varsa takılır, başka yurtdışı siparişin yoksa yani 5'i geçmediyse takılmaz. Benim 2. oldu umarım takılmaz.

Yeni bir mesaj attım ve onu da sordum bakalım ne diyecek.
Aynı anda 6 sipariş verdim farklı platformlardan ve amazondan takılan olmadı

Siparişinde kargo güncellemesi olan var mı? Bende böyle
1760702752929.webp

Konuyu takip et yaptım, gelen her mesajda mesaja bakmadan stok kontrol ediyorum. Sonuç hüsran :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri