❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Bende aula f75 var. Ondan buna geçilir di mi? Bir de buna 38 usd ödedik. Gümrükte sıkıntı çıkmaz mı?

ikisi de aynı segment klavye ve gümrükte sıkıntı çıkmaz wwe vergi çıkarmıyor
Benim f75in kahve dökülmesi sonucu z ve alt tusları rahmetlik oldu. Aynı segmentse de bunu kullanırım galiba. Hocam siz stok eklendiğini nasıl gördünüz?

Bende aula f75 var. Ondan buna geçilir di mi? Bir de buna 38 usd ödedik. Gümrükte sıkıntı çıkmaz mı?
Bence geçmek için bir sebep yok olmasa aula f75 mi bumu desen bu derim ama yükseltme yapacak bir model değil bakmayın fiyatının 4k olduğuna görünen fark ekranının olması harici her iki klavyeninde birbirine ezici bir üstünlüğü yok

Benim f75in kahve dökülmesi sonucu z ve alt tusları rahmetlik oldu. Aynı segmentse de bunu kullanırım galiba. Hocam siz stok eklendiğini nasıl gördünüz?
hocam sepete eklemiştim önceden stok bitikti sepete taşı diye ibare çıktı gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence geçmek için bir sebep yok olmasa aula f75 mi bumu desen bu derim ama yükseltme yapacak bir model değil bakmayın fiyatının 4k olduğuna görünen fark ekranının olması harici her iki klavyeninde birbirine ezici bir üstünlüğü yok
4k yı zaten hak etmez aluminyüm kasa alınır o fiyata ama 1400 e denemek için aldım

gümrükten geçmeme ihtimali var ve ürün kapıda ekstara verigisi mutalaka çıkacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri