❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Alıntıyı görüntüle
Böyle olması lazım hocam biraz önce gümrüğe de girmiş ürünüm hatta.
İlginç sizde 16.10. da sipariş vermişsiniz. Satıcıya yazdım bakalım ne diyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gümrük işlemleri başlamış yazıyor. Hadi hayırlısı. Salatalık bile çıksa amazon rahatlığı var 😅
Eğer süreçte sıkıntı çıkmazsa bu hafta bile teslim alma şansınız var.

Benim de aynı 16 sondan beri sadece paket taşıyıcımız verildi diyor

5 gündür bu şekilde

Ekler

• 1000119240.webp
    1000119240.webp
    28.9 KB · Hit: 52
Gümrük işlemleri başlamış yazıyor. Hadi hayırlısı. Salatalık bile çıksa amazon rahatlığı var 😅
bende de aynı dünkü mesajı attıktan sonra başladı görünüyo umarım çok sürmez darmoshark top75'e olan merakımın önünde ne geliceği merakı daha çok var şuan :D

Son durum, haftaya kalır gibi.

Alıntıyı görüntüle
gümrük bu hafta tamamlansa bile yerel kargo şirketinin getirmesi falan her türlü önümüzdeki haftaya kalıyor gibi maalesef.

Benim de aynı 16 sondan beri sadece paket taşıyıcımız verildi diyor

5 gündür bu şekilde
Ben satıcıya mesaj attım.

Değerli Müşterimiz, Yaşanan aksaklıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Yetersiz lojistik ve taşıma kanalları nedeniyle, paketiniz teslimat hatası nedeniyle iade edilmiştir. Bu durumdan dolayı çok üzgünüz. Herhangi bir kayıp yaşamamanız için siparişinizin ücretini iade etmek istiyoruz. Bunu kabul eder misiniz? Yanıtınızı bekliyoruz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Sanırım stok yok kıvırıyor.

Değerli Müşterimiz, Yaşanan aksaklıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Yetersiz lojistik ve taşıma kanalları nedeniyle, paketiniz teslimat hatası nedeniyle iade edilmiştir. Bu durumdan dolayı çok üzgünüz. Herhangi bir kayıp yaşamamanız için siparişinizin ücretini iade etmek istiyoruz. Bunu kabul eder misiniz? Yanıtınızı bekliyoruz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Hadi ya patladık desene :(

Bana da aynı mesajı atmışlar şuan.

Son düzenleme:

Benim kargoda da henüz hareketlilik yok ama ben pazar günü aldım da kargoya verildi.muhtemelen siz daha önce aldınız. Size nereden mesaj yolladılar?

Benim kargoda da henüz hareketlilik yok ama ben pazar günü aldım da kargoya verildi.muhtemelen siz daha önce aldınız. Size nereden mesaj yolladılar?
Hocam otomatik sisteme işliyorlar zaten kargoya verilmiyor aslında eger hiç ilerleme yoksa hala sizde de problem olabilir.

Hocam otomatik sisteme işliyorlar zaten kargoya verilmiyor aslında eger hiç ilerleme yoksa hala sizde de problem olabilir.
Bana henüz böyle bir mesaj gelmedi ama satıcı bu klavyenin morunu satıyor. Bana da o mesaj gelirse morunu yollamalarını istemeyi planlıyorum.

Gümrük süreci kaç gün sürer daha önce tecrübesi olan var mı? tahminimce cumaya kadar gümrük sürse önümüzdeki hafta çarşamba perşembe gibi gelir diye tahmin ediyorum. @federalper @Piranhaaahaa

Geri