❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

Satıcının farklı bir amacı olsa bizim kargoyu da gönderirdi. Ben teslim alanlardan farklı bir ürün çıkacağını sanmıyorum.

Mutlaka videolu açılış yapın paketi.

Satıcının farklı bir amacı olsa bizim kargoyu da gönderirdi. Ben teslim alanlardan farklı bir ürün çıkacağını sanmıyorum.

Mutlaka videolu açılış yapın paketi.
Zaten ürün fason farklı markalar marka basıp satıyor çok pahalı bir ürün de almadık ben de gümrükte sorun çıkmayacağı sürece hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum doğru renk ve doğru ürün gelir gelmese bile arkamızda amazon var zaten.

Stok gelmiş kuponla 1500e düşüyor riske girilirmi?

Bana bugün stok yok isterseniz bekleyin (tarih belirsiz) diyorlar ama hala stok ekliyorlar :/

ben bi tane daha çekmeyi düşündüm de girmicem o riske gerek yok 1 tanesi adam akıllı gelsin de zaten stok yok diye göndermedikleri de oldu

Adam sabah yok tedarikte edemiyorum iptal edin dedi şimdi stok ekliyor. Satıcıda büyük sıkıntı var :D

Ya arkadaş, yine yakalayamadık, kafayı yiyeceğim. :peeposad: Stok bildirimi de yok, Amazon’un bunu nasıl takip edeceğiz? Alamadım diye delirmek üzereyim, gerçekten klavyeye ihtiyacım var ama bir türlü alamadım.:peeposad2:

Ya arkadaş, yine yakalayamadık, kafayı yiyeceğim. :peeposad: Stok bildirimi de yok, Amazon’un bunu nasıl takip edeceğiz? Alamadım diye delirmek üzereyim, gerçekten klavyeye ihtiyacım var ama bir türlü alamadım.:peeposad2:
Ben pazar günü aldım. Sonradan alınanları da yollamak istemiyor ki. Adama mesaj atıyorum, direkt "İsterseniz siparişinizi iade edelim onaylıyor musunuz?" yazıyor. Bu 3 stok da hatayla koyulmuştur.

Ps: ha bir de sisteme kargoya verilmiş giriyor. Zaman kazanıp yıldırmaya çalışıyor muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,393
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri