Zaten ürün fason farklı markalar marka basıp satıyor çok pahalı bir ürün de almadık ben de gümrükte sorun çıkmayacağı sürece hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum doğru renk ve doğru ürün gelir gelmese bile arkamızda amazon var zaten.Satıcının farklı bir amacı olsa bizim kargoyu da gönderirdi. Ben teslim alanlardan farklı bir ürün çıkacağını sanmıyorum.
Mutlaka videolu açılış yapın paketi.
Stok yok diye bazılarına göndermiyolar ama stok girmişlerStok gelmiş kuponla 1500e düşüyor riske girilirmi?
bizimkiler gelsin deAdam sabah yok tedarikte edemiyorum iptal edin dedi şimdi stok ekliyor. Satıcıda büyük sıkıntı var![]()
Sizinki de gelsin bizimki de hepimiz mutlu olalımbizimkiler gelsin de![]()
keşkeeSizinki de gelsin bizimki de hepimiz mutlu olalım![]()
3 tane stok eklemiş oda bitti bakalım nasip se gelirAdam sabah yok tedarikte edemiyorum iptal edin dedi şimdi stok ekliyor. Satıcıda büyük sıkıntı var![]()
Ben pazar günü aldım. Sonradan alınanları da yollamak istemiyor ki. Adama mesaj atıyorum, direkt "İsterseniz siparişinizi iade edelim onaylıyor musunuz?" yazıyor. Bu 3 stok da hatayla koyulmuştur.Ya arkadaş, yine yakalayamadık, kafayı yiyeceğim.Stok bildirimi de yok, Amazon’un bunu nasıl takip edeceğiz? Alamadım diye delirmek üzereyim, gerçekten klavyeye ihtiyacım var ama bir türlü alamadım.
![]()