Herkese merhaba, bu yazımda sizlere geçenlerde görüp biraz araştırıp sipariş ettiğim harici depolama hakkında izlenimlerimi sunacağım.
1-Ürünü sipariş vermemden bugüne dek geçen süreç
-Ürünü amazon.de adlı siteden sipariş verdim ve ürünün linki bu şekildedir:
-Ürünü 7 Aralık 2021'de sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı, Almanya'dan geldiği düşünülürse oldukça iyi.
-Kargo süreci ise yurt dışında DHL Express ile, TR içinde de yurtiçi kargo ile oluşmaktaydı.
Kısaca bu kısım için tam puan verebilirim.
Ayrıca ürün bu paket içinde elime ulaştı:
2-Ürünün performansı, kalitesi ve vaat ettikleri
-İlk olarak sitesinde ürün için yazılmış bazı şeylere değinmek istiyorum,
Peki altı çizili bölüm ne kadar doğru derseniz şuraya bakmanız yeterli:
Ayrıca dosya aktarımı yapmayı denediğimizde de böyle bir performans alıyoruz:
-Ayriyeten bu diskle ilgili verilere bakmak istediğinizde sizi böyle bir manzara karşılıyor:
-Ek olarak bu aygıtın gerçekten 2 TB olduğu da şüpheli bir durum, bu testi bitirip yazıma ekleyeceğim, ancak tahminlerime göre bu konuda bir sıkıntısı yok.
Bu kısım için fiyasko diyebilirim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Genel değerlendirme
-Eğer boyut kısmında bir eksiği yoksa yüksek depolamalı ucuz bir disk almak isteyen biri bunu düşünebilir ancak birazcık bile hızlı olsun istiyorsa bu disk onu fazlasıyla üzer. Ayrıca açıklamada da yalan yanlış bilgiler olduğu için sizi büyük bir pişmanlığa sokabilir.
Verdiğim puan: 3/10
İnceleme yazım burada sona ermiştir, okuyan herkese teşekkür eder ve iyi günler dilerim
1-Ürünü sipariş vermemden bugüne dek geçen süreç
-Ürünü amazon.de adlı siteden sipariş verdim ve ürünün linki bu şekildedir:
Genericn Harici Taşınabilir Sabit Disk, Siyah, 2 TB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Genericn Harici Taşınabilir Sabit Disk, Siyah, 2 TB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
-Ürünü 7 Aralık 2021'de sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı, Almanya'dan geldiği düşünülürse oldukça iyi.
-Kargo süreci ise yurt dışında DHL Express ile, TR içinde de yurtiçi kargo ile oluşmaktaydı.
Kısaca bu kısım için tam puan verebilirim.
Ayrıca ürün bu paket içinde elime ulaştı:
2-Ürünün performansı, kalitesi ve vaat ettikleri
-İlk olarak sitesinde ürün için yazılmış bazı şeylere değinmek istiyorum,
Kapasite: 2TB | Renk: Siyah
Harici Hard Drive, PC, Laptop ve Mac için taşınabilir Hard Drive
Özellikler:
- Tip: Harici sert sürücü
-Malzeme: Alüminyum alaşım, mat, çip
- Bağlantı noktaları: Type-C/USB 2.0.
- Hız: 400 MB/s.
- Kapasite: 1TB 2TB
-Sürücü özellikleri: 10x3.2x0.9cm/3.9x1.26x0.35in
- Sürücü ağırlığı: 37 g.
- Renkler: Siyah, kırmızı, mavi, gümüş.
Teslimat kapsamı:
1 x harici sert sürücü.
1 x USB kablosu
Peki altı çizili bölüm ne kadar doğru derseniz şuraya bakmanız yeterli:
Ayrıca dosya aktarımı yapmayı denediğimizde de böyle bir performans alıyoruz:
-Ayriyeten bu diskle ilgili verilere bakmak istediğinizde sizi böyle bir manzara karşılıyor:
-Ek olarak bu aygıtın gerçekten 2 TB olduğu da şüpheli bir durum, bu testi bitirip yazıma ekleyeceğim, ancak tahminlerime göre bu konuda bir sıkıntısı yok.
Bu kısım için fiyasko diyebilirim.
Gönül isterdi ki içini açıp iç yapısını da gösterirdim ama bunu yaparsam iade şansım gidebileceği için bunu yapamayacağım : (
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Genel değerlendirme
-Eğer boyut kısmında bir eksiği yoksa yüksek depolamalı ucuz bir disk almak isteyen biri bunu düşünebilir ancak birazcık bile hızlı olsun istiyorsa bu disk onu fazlasıyla üzer. Ayrıca açıklamada da yalan yanlış bilgiler olduğu için sizi büyük bir pişmanlığa sokabilir.
Verdiğim puan: 3/10
İnceleme yazım burada sona ermiştir, okuyan herkese teşekkür eder ve iyi günler dilerim
Az önce iade talebini oluşturmuş bulunmaktayım, süreç tamamlanınca konuya ekleme yapacağım.