🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

benimde Param kalmamıştı bir para olsa tüm airpodsları alırdım sAniyesinde :D
Ben silikonsuzlarını alırım en son 3 mü 4 mü ne çıktı ya anc li anc siz olanı ancli çekerdim valla son nesil kelepir gorseydim silikonsuz olanlar favorim silikonlu hiçbir kulaklık uymuyor düşüyor kulağımdan

1759390723248.webp

sıfır fiyatına bakmadım

Yo
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için fakat şimdi yine denedim sorun olmadı 2.4k ya kelepir aldık üzmez duruyor kutu hariç kutuda offroad yapmışlar üstünde bı qtom bombası yok
1 ay süren var zaten test et bir kaç gün beğenmezsen iade edersin

her kabul edilebilir kötü olmuyor şans işi
Aynen hocam ölü pixel bana batıyor yoksa sabah 27 inch 2k Asus ROG vardı 5.7 ye geliyordu gözüme takilmasa saniyesine 2 tane çekerdim çift ekran hatta triple yapardım ki 4 ekran kullanan biriyim normalde tek pcde

Ben silikonsuzlarını alırım en son 3 mü 4 mü ne çıktı ya anc li anc siz olanı ancli çekerdim valla son nesil kelepir gorseydim silikonsuz olanlar favorim silikonlu hiçbir kulaklık uymuyor düşüyor kulağımdan
bende slikonsuzu sevmiyorum anc si slikonluya göre daha jötü

Doğru bu arada asıl anc slikonlu olanıdır bende slikonsuz kullanıyordum yani 3.nesil şimdi pro 2 aldım bakalım
Benim kulak bozuk.herhalde hiçbir silikonlu uymuyor düşüyor anında

Sıfırı 60K ama 2K çözünürlükte 480Hz bana fazla geldi. Bu değerleri tam verimle kullanmak için en az RTX 5080 veya 5090 gibi ekran kartları gerekiyor. Yoksa 2K’nın baba OLED monitörlerinden biri. Aklım yeni ASUS OLED’lerde çünkü yakınlık sensörleri sayesinde boşta kaldığında kendini kapatıyor; bu da panelin ömrünü uzatıyor.

Geri