Shockwawee
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Bende öyle düşündüm boşa paraAlınmaz, kabul edilebilir kötü.
Bende öyle düşündüm boşa paraAlınmaz, kabul edilebilir kötü.
Ben silikonsuzlarını alırım en son 3 mü 4 mü ne çıktı ya anc li anc siz olanı ancli çekerdim valla son nesil kelepir gorseydim silikonsuz olanlar favorim silikonlu hiçbir kulaklık uymuyor düşüyor kulağımdanbenimde Param kalmamıştı bir para olsa tüm airpodsları alırdım sAniyesinde![]()
1 ay süren var zaten test et bir kaç gün beğenmezsen iade edersinYo
k kurmadım bro mesela silme tuşuna basılı tutuyorum kasar gibi oluyor yada sıkmıyor takılı kalıyor bir kere çift basım oldu bir daha denk gelmedim ama silme tuşuna takıldım takılma yapıyor ssanki tuş temiz her yeri klavyenin içinden sadece sticker çalınmış gibi duruyor onun haricinde sıkıntı yok gibi evde deneyip mı karar versem synapse falan kurulu evde viper v3 pro kullandığım için fakat şimdi yine denedim sorun olmadı 2.4k ya kelepir aldık üzmez duruyor kutu hariç kutuda offroad yapmışlar üstünde bı qtom bombası yok
Aynen hocam ölü pixel bana batıyor yoksa sabah 27 inch 2k Asus ROG vardı 5.7 ye geliyordu gözüme takilmasa saniyesine 2 tane çekerdim çift ekran hatta triple yapardım ki 4 ekran kullanan biriyim normalde tek pcdeher kabul edilebilir kötü olmuyor şans işi
Gelmesin aman daha fazla para harcamak istemiyorum.Ya dün naz yaptık almadık kulaklık monitör bu gün stok geri gelmiyor![]()
Aynen öyle yapcam Switchleri hoşuma gidiyor o yüzden aldım sesi özellikle1 ay süren var zaten test et bir kaç gün beğenmezsen iade edersin
bende slikonsuzu sevmiyorum anc si slikonluya göre daha jötüBen silikonsuzlarını alırım en son 3 mü 4 mü ne çıktı ya anc li anc siz olanı ancli çekerdim valla son nesil kelepir gorseydim silikonsuz olanlar favorim silikonlu hiçbir kulaklık uymuyor düşüyor kulağımdan
Son günü bence alev alev yapar gibime geliyor amazon son gün diye ne diyorsunAlıntıyı görüntüle
sıfır fiyatına bakmadım
İyi fiyat ama gönderilmiyor benim lokasyona
Doğru bu arada asıl anc slikonlu olanıdır bende slikonsuz kullanıyordum yani 3.nesil şimdi pro 2 aldım bakalımbende slikonsuzu sevmiyorum anc si slikonluya göre daha jötü
Benim kulak bozuk.herhalde hiçbir silikonlu uymuyor düşüyor anındaDoğru bu arada asıl anc slikonlu olanıdır bende slikonsuz kullanıyordum yani 3.nesil şimdi pro 2 aldım bakalım
Alıntıyı görüntüle
sıfır fiyatına bakmadım