🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu nasıldır nova 7 yi iade edip alsak bu garanti işinden ben umutlu değiliö
Normalde Gigabyte'ında garantisi var ülkede çünkü ekran kartının üzerinde garanti ile ilgili bir firmanın yapışkanı vardı
Ama amazona sorduğumda bu ürünle ilgilenen bir firma olmadığını ve garanti kapsamına girmesi gerekirse iade alacaklarını söyledi

Nova 5 indirime girmiş Amazon üzerinden alınır mı sizce ? Depodan nova 7 aldım arkadaşlarım mikrofonundan sesler cizirtili geliyor dedi
valla bence garantiye yolla senın kutuda despec garanti etiketi varmı

valla bence garantiye yolla senın kutuda despec garanti etiketi varmı
şimdi baktım varmış. kutunun altında duruyor. ama amazonla garanti için iletişime geçtiğimde arena bilgisayara yönlendirdi. garantiye verince ne olucak ki hocam ? depo ürünü ya ona göre iade etmek yerine garantiye vereyim.

sat bana benim nova 7 bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi baktım varmış. kutunun altında duruyor. ama amazonla garanti için iletişime geçtiğimde arena bilgisayara yönlendirdi. garantiye verince ne olucak ki hocam ? depo ürünü ya ona göre iade etmek yerine garantiye vereyim.
benim bildğğim despec bakıyor amazon oraya yönlendirdi despecte ürün yoksa amazona gönderiyor varsa sıfır alırsın ne olacak yada tamir ederler sende %20 iade istersin

Aynen böyle oldu aldım çıktım

:blobdance:

Aldım geldim bakalım ürünü, alasıya canım çıktı ama
free mi oldu şimdi o

benim bildğğim despec bakıyor amazon oraya yönlendirdi despecte ürün yoksa amazona gönderiyor varsa sıfır alırsın ne olacak yada tamir ederler sende %20 iade istersin

free mi oldu şimdi o
amazona yazıyorum hocam

amazona yazıyorum hocam
fatura 10 güne düşermiş sisteme benim garanti belgem yok ücüzü kanka sipraişlerine gir orada destek al var sonra bir web adresi var kim gözüüyor servis

free mi oldu şimdi o
Böyle durumlarda free olabiliyor bizim monitör alan bir abinin başına gelmişti
Kargoda kaybolmuştu ürün teslim gözüküyor ama yoktu amazonla konuştuğunda amazon paranın iadesini mi yapılacağını yoksa tekrardan aynı ürünün gönderiminin istenip istenmediğini sordu bizim abide aynı üründen istemişti
Aynı gün kayıp olan monitörle beraber gelmiş eline 2 monitörü olmuştu

fatura 10 güne düşermiş sisteme benim garanti belgem yok ücüzü kanka sipraişlerine gir orada destek al var sonra bir web adresi var kim gözüüyor servis
böyle dedi şuanlık. iki tarafı da arayıp bilgi alıcam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-07 150352.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 150352.webp
    35.8 KB · Hit: 138
sistemde kim gözüküyor garanti benim garanti gg muhtemelen belge yok sende arena belgesi olmasına rağmen despec yazıyorsa genel yazmışlardır senın arenaya yolaman lazım

tamam ya bunlar ztn bir şirket bende despece attım mail index şirketler grubu diye geçiyor ztn bana indexten döndüler

arena pcyi aradım steelseries bize ait bir marka değil dedi
bende penta ile msi için görüşüyorum onlarda bizde değil diyordu seri no veeriyorum bizdemiş diyorlardı bir cacık bildikleri yok sizin etiketiniz var de geç sen bence despec e mail at

Geri