🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Adam içinden geçmiş ne kablolu alabildim ne kablosuz ki sadece bende değil bir çok kişi alamadı
bende şansa denk getirdimde aldım 2200 e bu eleman kaça aldıda 2500 e satıyor %20 mi mi vardı ki başta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 tane Hyper X Cloud III kablosuz aldım. Arızalı gelme ihtimaline karşı diğerini iade ederim diyordum ama ikisi de sıfırdan farksız ve sorunsuz gelince 1 tanesini kardeşime verdim çok memnun kaldı. Diğerini de ben yedek olarak kullanıyorum. 3.500 e satsam ne olacak sanki 2850 ye aldım aradaki karı napayım. Uygun fiyata kaliteli ürün almış olduk. Bu tarz kampanyalarda al-sat doğru değil. Herkes ihtiyacı kadar almalı. Amazon o kadar ürünü nasıl göndermiş orası da ayrı bir konu.
valla benimde nova 7 geldi sorunlu keşke buraya link atana kadar sonradan giren 1 stoğu da alsaydım belki o sağlam gelirdi ama pekte sevmedim ztn kafa ve kulak ağrıtıyor

1700 1800 e alan var diye biliyorum

bu nasıldır nova 7 yi iade edip alsak bu garanti işinden ben umutlu değiliö

De

Denemen lazım valla o yüzden sen bilirsin

Nova 5 indirime girmiş Amazon üzerinden alınır mı sizce ? Depodan nova 7 aldım arkadaşlarım mikrofonundan sesler cizirtili geliyor dedi

Amazonla durumu görüştüysen garantiye gönder hocam servis her türlü rapor iletecek o rapora istinaden durumuna bakarsın ona gore amazona iade gönderirsin arasa kalmak istemiyorsan bu ürünü al iade süren dolmadan çözülür ise iade edersin çözülmez ise rapor ile gönderilen ürünü yollarsın

Nova 5 indirime girmiş Amazon üzerinden alınır mı sizce ? Depodan nova 7 aldım arkadaşlarım mikrofonundan sesler cizirtili geliyor dedi
İade edip 5 alabilirsin yinede sen bilirsin

2025 Yılının en bomba açılmış forum konusu bu oldu sanırım. 500 sayfa yorum var neredeyse :D
en iyi konu mouse ve klavye ajazz aula ama buda farklı kalır yanı olmadı hedef 1.000 abone ve yorum :D :D youtube kanalı gibi oldu.

Geri