🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Çokta yakışıklı duruyor hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusundan neleri araklamışlardı? Size geldiğinde

Sıvı soğutma hangi marka model?
Allah razı olsun
Kutusundan videosunda gördüğüm kart yükseltmeyi araklamışlar
Sıvı soğutma İD-Cooling ama belki beyaz indirimde yakalarsam geçerim siyah beyaz karışık gir şey yaparım

İD COLLİNG hangi modeli bilmiyorum

bir sorun falan eksik falan varmı
Eksik olarak içerisinden o beyaz barlar var taşıyıcı onlar çıkmadı bana da bahanesi oldu

Allah razı olsun
Kutusundan videosunda gördüğüm kart yükseltmeyi araklamışlar
Sıvı soğutma İD-Cooling ama belki beyaz indirimde yakalarsam geçerim siyah beyaz karışık gir şey yaparım

Eksik olarak içerisinden o beyaz barlar var taşıyıcı onlar çıkmadı bana da bahanesi oldu
Güzel güzel.hayirli olsun

beyler airpods falan tekrar girdi mi sokağa var mı bir şeyler

Stoklar baya temizlendi sanırım. %20 indirim olan çok az ürün kaldı onların da fiyatları yüksek. Yeniden stok girebilirler ihtiyacı olan takip etsin belli aralıklarla.

Adam içinden geçmiş ne kablolu alabildim ne kablosuz ki sadece bende değil bir çok kişi alamadı
Benim ihtiyacım yoktu Corsair hs80 wireless kullanıyorum arkadaşlarımla paylaştım düşün iki elma var ve iki kişiyiz iki elmayı ben yersem olur mu hayat paylaştıkça güzel inşallah elinde kalır satamaz

Alıntıyı görüntüle

kulaklık stoğu neden bittiği belli oldu biri facede satıyor şuraya bak :D
Sakın bu fiyatlardan almayın yazdığı fiyatlara sıfır düşer kasımda acele etmeye gerek yok satabiliyorsa satsın baya stok çekmiş bu arada
ben kıyamayıp kablosuz cloud 3 alamadım adam boşaltmış kesin forumdan biri bu arada :kekw:

Ben 2 tane Hyper X Cloud III kablosuz aldım. Arızalı gelme ihtimaline karşı diğerini iade ederim diyordum ama ikisi de sıfırdan farksız ve sorunsuz gelince 1 tanesini kardeşime verdim çok memnun kaldı. Diğerini de ben yedek olarak kullanıyorum. 3.500 e satsam ne olacak sanki 2850 ye aldım aradaki karı napayım. Uygun fiyata kaliteli ürün almış olduk. Bu tarz kampanyalarda al-sat doğru değil. Herkes ihtiyacı kadar almalı. Amazon o kadar ürünü nasıl göndermiş orası da ayrı bir konu.

Geri