🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Teşekkür ederim, şu ana kadar aldığım hiçbir ürün pişman etmedi tertemiz sıfır ya da sıfıra yakın geldi memnunum
Bir bu kulaklık bir de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma kaldı, sıvı soğutmayı da öteleyip duruyorlar depoda bulamadılar mı naptılar :D 4 5 gündür bekliyorum neredeyse bugün için teslimat yazıyordu onaylandı bilmemne mesaj geldi sonra baktım tarihi 14 Ekim e ertelemişler :D
Aynı şekilde Cuma teslim tarihli g60 360hz monitör aldım. Alan arkadaşlarımın hepsi geldi benim bekliyor halen. Depoya ilettik diyerek geçiştiriyorlar. Aynı gün aldığım g85sb model monitör teslim edildi ama :D

Ben para iademi aldım kafam rahat :D kredi kartı borcunu ödemeden

Amazonun hediyesi olsun dediler. Ben gidip bu ürünü depoda bulabilirim. O yüzden sordum. Tabi burada şu da var. Ben almazsam kargoda kalıp orada birilerinin olacak mecburen. Çünkü teslim ettik girmişler ve dağıtım deposuna koymuşlar.

Carlzberg

Aynen kardeşim. Depo önünde Jeff Bezos karşılıyor. Buyur içeride hediyen gir al diyor. Alıp çıkıyorsun.

kahve makinesi aldıydım bugün teslim aldım sadece kutusu açılmış kullanılmamış olarak geldi Allah jeff bezosu başımızdan eksik etmesin
jeff bu yorumu görse ülkeye ek yatırım yapardı :D

@drakathx
65627C6E-1EF6-4B8D-B1FB-A49907E958D3.webp

Şunun güzelliğine bakar mısın

2025 Yılının en bomba açılmış forum konusu bu oldu sanırım. 500 sayfa yorum var neredeyse :D

Çokta yakışıklı duruyor hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kutusundan neleri araklamışlardı? Size geldiğinde

Sıvı soğutma hangi marka model?

Hocam benim 1 ekimde aldığım airpords hala gelmedi ilk 2 gün yolda gösteriyordu 4 ekimde teslimat diyordu bugünse baktığımda teslimat tarihi şu anda mevcut değil diyor müşteri temsilcisi yardımcı olmuyor ne olduğunu biliyormusun bu zamana kadar bekletip iptal mı ederler.
Amazon benim eve 10 km akşam 10 da sipariş veriyom sabaha kargocu uyandırıyor 😂

Çokta yakışıklı duruyor hayırlı olsun

Kutusundan neleri araklamışlardı? Size geldiğinde

Sıvı soğutma hangi marka model?
İD COLLİNG hangi modeli bilmiyorum

bir sorun falan eksik falan varmı

Geri