🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ihtiyacı olan varsa stok yine gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık
reis kablosuz kulaklık linki var mı 2k-3k civarına bir de bu tüm ürünlerin linki varsa iyi olur

prime yoksa ertesi gün veriliyor kargoya
Hocam benim 1 ekimde aldığım airpords hala gelmedi ilk 2 gün yolda gösteriyordu 4 ekimde teslimat diyordu bugünse baktığımda teslimat tarihi şu anda mevcut değil diyor müşteri temsilcisi yardımcı olmuyor ne olduğunu biliyormusun bu zamana kadar bekletip iptal mı ederler.

Ekler

• 4438.webp
    4438.webp
    186.5 KB · Hit: 148
Ne yapabilirsin paranı almışsın işte :D
Amazonun hediyesi olsun dediler. Ben gidip bu ürünü depoda bulabilirim. O yüzden sordum. Tabi burada şu da var. Ben almazsam kargoda kalıp orada birilerinin olacak mecburen. Çünkü teslim ettik girmişler ve dağıtım deposuna koymuşlar.

Carlzberg

Hocam benim 1 ekimde aldığım airpords hala gelmedi ilk 2 gün yolda gösteriyordu 4 ekimde teslimat diyordu bugünse baktığımda teslimat tarihi şu anda mevcut değil diyor müşteri temsilcisi yardımcı olmuyor ne olduğunu biliyormusun bu zamana kadar bekletip iptal mı ederler.
Stok yanlış belirtilmiş olabilir, ve listelenenden daha fazla ürün satılmış olabilir.

Ürün kayıpsa ne yapabilirsin hocam
Burada olay kargoda, teslim ettik girmişler ama ürün bende de değil amazonda da değil. Dağıtım ana deposuna götürmüşler geri ve orada yatıyor.

Ürün bulunursa iletiyorlar size.
İşte mesele şurda teslim ettik girmişler. amazon tarafından bakınca ürün bende oluyor ama bana gelen yok.

Burada olay kargoda, teslim ettik girmişler ama ürün bende de değil amazonda da değil. Dağıtım ana deposuna götürmüşler geri ve orada yatıyor.

İşte mesele şurda teslim ettik girmişler. amazon tarafından bakınca ürün bende oluyor ama bana gelen yok.
Depodaysa kargo firmasıyla konuşmanız lazım ama muhtemelen amazona geri yollayabilirler.

Depodaysa kargo firmasıyla konuşmanız lazım ama muhtemelen amazona geri yollayabilirler.

Yok yollayamıyorlar diyorki siz sistemde varsa iade başlatın biz ürünü buluruz diyor. Baktım aras kargo iade yok söyledim siz başka kargo firması oluşturun biz göndeririz diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,048
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri