🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

despec ztn index group un altında sanırım öyle yazıyor bu arkadaşımız muhtemelen destek alacakta ben mal gibi kalacağım gibi geliyor bu arada amazon bana 1 sene içinde direkt iade alıyoruz demedi amazon servisinde bakılıyor dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

novadan vazgeçip krakeni mi alsam ki
Güzel oda Thx alırsın yanına birde 10 15 dolar falan miss

öh birde thx e mi para vercez yok salla :D kulaklık alıyon verimli kullanmak için birde yazılıma para veriyon şu kan emiciliğe bak :D

Logitech G305 "Yeni Gibi" ürünü elime ulaştı, ürün hem çok kirli geldi ( adam okadar kullanmış ki mouse aralarında kirleri duruyor) buna sinir olmaktan mouse'u denemeyi unutmuşum, deneyince ne göreyim.. Mouse çalışmıyor :D :D :D

alınır mı ki bunlar

alınır mı ki bunlar
Siteyi hiç bilmiyorum ne desem bilemedim

valla sarı sitede de var bunların ilanları ama hep ss marka satıyolar ve garantileri yok nedense hepsi tehşir ürünü diye satılıyor bazılarıda teknik destekte sağlıyor aldığınız ürüne

önemli mi bu thx denen şey

mesela baksana bunun profile

Nova 7 benim kafama büyük geliyor gelmese güzel kulaklık aslında da işte

valla sarı sitede de var bunların ilanları ama hep ss marka satıyolar ve garantileri yok nedense hepsi tehşir ürünü diye satılıyor bazılarıda teknik destekte sağlıyor aldığınız ürüne

önemli mi bu thx denen şey

mesela baksana bunun profile
Ssh deki sonar uygulaması gibi düşün

despec ztn index group un altında sanırım öyle yazıyor bu arkadaşımız muhtemelen destek alacakta ben mal gibi kalacağım gibi geliyor bu arada amazon bana 1 sene içinde direkt iade alıyoruz demedi amazon servisinde bakılıyor dedi

novadan vazgeçip krakeni mi alsam ki
Hocam benim de destek alacağım pek bir nokta yok umutsuzum. Sesim biraz cızırtılı gidiyor birde nefes sesim olsun vs algılıyor. Ss enginden sonarı açtığım an arkadaşlarım sesin cızırtılı geldiğini söylüyor. Kendi sesimi kaydederek bende onaylıyorum bunu. Ai yazılımı ile sesi duzeltmeye çalışıyorum bu sefer hâlâ cızırtı devam ediyor. Ai yazılımını sona çekersem de sesimi bazen algılıyor bazen algılamıyor benim sorunum mikrofondan kaynaklı tamamen. Bundan çok fazla bir şey çıkacağını sanmıyorum. Sorun benden kaynaklıdır belki diye dün arkadaşımı çağırdım farklı arkadaş ile de kulaklığı takıp konuşturdum ama durum ayni

Hocam benim de destek alacağım pek bir nokta yok umutsuzum. Sesim biraz cızırtılı gidiyor birde nefes sesim olsun vs algılıyor. Ss enginden sonarı açtığım an arkadaşlarım sesin cızırtılı geldiğini söylüyor. Kendi sesimi kaydederek bende onaylıyorum bunu. Ai yazılımı ile sesi duzeltmeye çalışıyorum bu sefer hâlâ cızırtı devam ediyor. Ai yazılımını sona çekersem de sesimi bazen algılıyor bazen algılamıyor benim sorunum mikrofondan kaynaklı tamamen.
kanka akşam bana yaz unutma özelden yaz benim ayarları atayım düzelir belki sesin sana gelmesi özellik şeffaf mod aslında güzel ama sen alışamadın belli ki

Benim watch 7 geldi şarjı yok sadece. Type c sarj başlığı istiyor. Ama ben telefondan sarj ediyorum. Ekranında çizik vs yok.

Ekler

• IMG_20251007_162045.webp
    IMG_20251007_162045.webp
    382 KB · Hit: 121
  • IMG_20251007_161800.webp
    IMG_20251007_161800.webp
    454.9 KB · Hit: 119
kanka akşam bana yaz unutma özelden yaz benim ayarları atayım düzelir belki sesin sana gelmesi özellik şeffaf mod aslında güzel ama sen alışamadın belli ki
Arkadaşımda nova 7p var özellikle ona denettirdim. O da benimle aynı yorumu yaptı. Yine de sizin ayarlarınızı denemek için akşam yazacağım

Geri