3 nerede var peki düşmedikipahalı değilmi , o fiyata 3e vermek daha mantıklı gibi
3 nerede var peki düşmedikipahalı değilmi , o fiyata 3e vermek daha mantıklı gibi
Dün gece 8000 civarına almışlar 3 prolarıi, 2 prolar 7 civarına gitmiş3 nerede var peki düşmediki
ama o zaman sepette %20 indirim vardı artık %10 oldu o ve pro 3 yayınlansa onu almak mantıklı tabi ama stok yok şu anDün gece 8000 civarına almışlar 3 prolarıi, 2 prolar 7 civarına gitmiş
teslimatlar hep 5-6 gün sonrasına yurtdışından geliyorlar sanırımBugün güzel ürünler geldi belki ölü fiyat değildi ama iyi fiyattı kullanıcıya iyi indirimdi sarı siteden ucuz ürünler geliyor hem de taksit imkanı var ihtiyacınız olanını değerlendirin kasım ayına da az kaldı. Haftaya daha hareketli geçebilir bakarsınız tekrar kampanya yaparlar
30-40 tane ürün eklenmiş bilgisayar reyonuna inceleyeceğim detaylı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
erkek adam kulaklığı (aşırı iyi fiyat değil)
yok yurtdışı değil yoğunluk vardır bir de 5-6 gün sonrası yazıp 2 gün sonra geldiği oluyorteslimatlar hep 5-6 gün sonrasına yurtdışından geliyorlar sanırım![]()
geldiği gibi değil de bekledi biraz, 62 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam, fırsat değildi.Alıntıyı görüntüle
16 plus bir ara gelmiş ama geldiği gibi gitmiş nova 13 pro stoğu gelmiş ama o fiyata değer mi bilmem
yok yurtdışı değil yoğunluk vardır bir de 5-6 gün sonrası yazıp 2 gün sonra geldiği oluyor
Ufak bir stok girişi yine başladı bir şey görürsem atarım buraya öğlen gibi hareketli olacağını sanmıyorum
16 plus 64 civarı idi fiyatı sıfırı ile arasında 4k vardı sanırımAlıntıyı görüntüle
16 plus bir ara gelmiş ama geldiği gibi gitmiş nova 13 pro stoğu gelmiş ama o fiyata değer mi bilmem
yok yurtdışı değil yoğunluk vardır bir de 5-6 gün sonrası yazıp 2 gün sonra geldiği oluyor
Ufak bir stok girişi yine başladı bir şey görürsem atarım buraya öğlen gibi hareketli olacağını sanmıyorum
fiyatını hiç görmedim yeni ekran başına geçtimgeldiği gibi değil de bekledi biraz, 62 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam, fırsat değildi.
56 bine de beyaz 16 gelmişti.
Dün gece 2 gibi geldiler, m4 mini, m4 macbook, airpodslar vs.botlar ya da kullanıcılar biraz acele ediyor sakin kalın hemen almayın ürünü çok iyi fiyat değilse düşürüyorlar belirli bir süre sonra ürünün fiyatını
fiyatını hiç görmedim yeni ekran başına geçtim
m4 mini yine 15 e mi gittiDün gece 2 gibi geldiler, m4 mini, m4 macbook, airpodslar vs.