🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bugün güzel ürünler geldi belki ölü fiyat değildi ama iyi fiyattı kullanıcıya iyi indirimdi sarı siteden ucuz ürünler geliyor hem de taksit imkanı var ihtiyacınız olanını değerlendirin kasım ayına da az kaldı. Haftaya daha hareketli geçebilir bakarsınız tekrar kampanya yaparlar
30-40 tane ürün eklenmiş bilgisayar reyonuna inceleyeceğim detaylı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1760118432671.webp

erkek adam kulaklığı (aşırı iyi fiyat değil)

Bugün güzel ürünler geldi belki ölü fiyat değildi ama iyi fiyattı kullanıcıya iyi indirimdi sarı siteden ucuz ürünler geliyor hem de taksit imkanı var ihtiyacınız olanını değerlendirin kasım ayına da az kaldı. Haftaya daha hareketli geçebilir bakarsınız tekrar kampanya yaparlar
30-40 tane ürün eklenmiş bilgisayar reyonuna inceleyeceğim detaylı

Alıntıyı görüntüle
erkek adam kulaklığı (aşırı iyi fiyat değil)
teslimatlar hep 5-6 gün sonrasına yurtdışından geliyorlar sanırım :monkahmm:

1760118586806.webp

16 plus bir ara gelmiş ama geldiği gibi gitmiş nova 13 pro stoğu gelmiş ama o fiyata değer mi bilmem

teslimatlar hep 5-6 gün sonrasına yurtdışından geliyorlar sanırım :monkahmm:
yok yurtdışı değil yoğunluk vardır bir de 5-6 gün sonrası yazıp 2 gün sonra geldiği oluyor

Ufak bir stok girişi yine başladı bir şey görürsem atarım buraya öğlen gibi hareketli olacağını sanmıyorum

Alıntıyı görüntüle

16 plus bir ara gelmiş ama geldiği gibi gitmiş nova 13 pro stoğu gelmiş ama o fiyata değer mi bilmem

yok yurtdışı değil yoğunluk vardır bir de 5-6 gün sonrası yazıp 2 gün sonra geldiği oluyor

Ufak bir stok girişi yine başladı bir şey görürsem atarım buraya öğlen gibi hareketli olacağını sanmıyorum
geldiği gibi değil de bekledi biraz, 62 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam, fırsat değildi.

56 bine de beyaz 16 gelmişti.

Alıntıyı görüntüle

16 plus 64 civarı idi fiyatı sıfırı ile arasında 4k vardı sanırım

botlar ya da kullanıcılar biraz acele ediyor sakin kalın hemen almayın ürünü çok iyi fiyat değilse düşürüyorlar belirli bir süre sonra ürünün fiyatını

geldiği gibi değil de bekledi biraz, 62 bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam, fırsat değildi.

56 bine de beyaz 16 gelmişti.
fiyatını hiç görmedim yeni ekran başına geçtim

botlar ya da kullanıcılar biraz acele ediyor sakin kalın hemen almayın ürünü çok iyi fiyat değilse düşürüyorlar belirli bir süre sonra ürünün fiyatını

fiyatını hiç görmedim yeni ekran başına geçtim
Dün gece 2 gibi geldiler, m4 mini, m4 macbook, airpodslar vs.

Geri